Dagboekje 265; klussen op zolder, kinderboerderij en babykleertjes

Afgelopen week begonnen we met het klussen op zolder. Daar gaat Nomi over een tijdje slapen, en het moet eerst nog geïsoleerd worden. Verder bracht ik een bezoekje aan de verloskundige, we gingen naar de kinderboerderij, we shopten bij Ikea en Prénatal, Nomi ging logeren en we kregen een leuk cadeautje voor de baby.

Maandag; naar de verloskundige

Maandag had ik opeens zoveel zin in spinazie (jup, zwangerschapscravings…). We hadden al boodschappen in huis, maar ik ging toch nog even naar de supermarkt om spinazie te halen. ’s Avonds had ik een afspraak bij de verloskundige en alles lijkt goed te gaan met de baby.

Dinsdag; kinderboerderij

Dinsdag kwam mijn moeder met het idee om naar de kinderboerderij te gaan. Dat vonden Nomi en Lenn natuurlijk een heel leuk idee. Na Lenns middagslaapje stapten we in de auto en we hadden een hele leuke middag.

Woensdag; bezig met de zolder

Woensdag bracht ik Nomi en Lenn naar mijn schoonmoeder en ik ging bezig met de zolder. Het stond helemaal vol met spullen en de zolder moest helemaal leeg, dus ik was wel even druk. Oh, en deze slofjes kwam ik tegen bij de Action en ik kon ze echt niet laten liggen!

Donderdag; ikea en Prénatal

Donderdagochtend gingen we even naar Ikea. Nomi ging spelen in Smaland en ik ging met Lenn de winkel in. Daarna gingen we met zijn drieën naar Prénatal. Ik haalde de Blije Doos op en ik zag dit jurkje hangen. Eigenlijk wilde ik nog even wachten met spulletjes kopen voor de baby, maar deze kon ik niet weerstaan…

Tijdens Lenns middagslaapje was Nomi lekker aan het spelen met kralen. Toen Lenn wakker was, gingen we naar buiten. Daar stootte Nomi haar teen en ze riep al snel ‘Mama pak een pleister, ik heb bloed!’. Het was maar een heel klein beetje, maar aangezien Nomi vrij bang voor bloed is, wilde ze perse een pleister. En toen wilde Lenn er ook eentje, midden op zijn hoofd…

Vrijdag; Nomi gaat logeren

Vrijdag ging Nomi logeren bij haar nichtje. ’s Middags brachten we haar weg en daarna ging ik even met Lenn de stad in. ’s Avonds aten we een Hello Fresh gerecht met aubergine, paprika, zoete aardappelpuree en geitenkaas en het was heerlijk!

Zaterdag; weer verder met klussen op zolder

Zaterdagochtend was Nomi nog bij haar nichtje en we brachten Lenn naar mijn schoonouders, zodat wij verder konden met de zolder. Toen we Lenn weer ophaalden kregen we een cadeautje voor de baby, kijk hoe schattig!

Daarna ging Lenn naar bed en Nomi wilde ons helpen op zolder, dus ze mocht samen met mij behang trekken. ’s Avonds waren Nomi en Lenn allebei hartstikke moe en ze vielen als een blok in slaap.

Zondag; rustig dagje

Zondag hadden we een lekker rustig dagje. ’s Ochtends ging Bart even fietsen met de kinderen. Na mijn ontbijt ging ik even op zolder bezig. Verder waren we lekker thuis.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.