Zo ziet mijn ideale gezinsbadkamer eruit

gezinsbadkamer

Als we met zijn vijven in de badkamer zijn, is de badkamer behoorlijk vol. We hebben Elena’s badje inmiddels maar naar haar kamertje verplaatst, want die paste er echt niet meer bij in. Toen dacht ik, ‘hoe zou mijn ideale gezinsbadkamer er eigenlijk uitzien?’.

Ruimte

Ten eerste zou ik dan een ruimere badkamer willen. Eentje die niet meteen vol is als we er met zijn allen instaan. Een badkamer waar we met gemak met zijn vijven in kunnen. Waarschijnlijk zou de badkamer dan twee keer zo groot moeten zijn… En die ruimte hebben we helaas niet in huis.

Een bad

Maar in mijn ideale gezinsbadkamer zou er ook ruimte zijn voor een bad. Nomi, Lenn en Elena vinden het alle drie heerlijk om te douchen, maar een bad zou toch ook best leuk zijn. Elena heeft nu haar eigen badje, waar Nomi en Lenn niet echt meer in passen. Maar als Nomi en Lenn bij opa en oma logeren, vinden ze het heel erg leuk om in bad te gaan. Dat zou ik dus ook toevoegen aan mijn ideale badkamer.

Dubbele, of grote, wasbak

We hebben nu een enkele wasbak, dus allemaal tegelijk tanden poetsen zit er niet in. Op internet zag ik een aantal hele mooie badkamermeubels met een dubbele of gewoon een grote wasbak. Toen ik nog thuis woonde hadden we een badkamermeubel met een dubbele wasbak, maar gewoon een grote wasbak kan natuurlijk ook prima. Dan kun je er met meerdere personen tegelijk gebruik van maken, en dat is best handig als gezin van vijf.

Lekker blijven dromen

Het eerste punt, de ruimte, zal sowieso niet gaan lukken. Ik zou niet weten waar we dat vandaan moeten halen. En de rest… Misschien gaan we ooit de badkamer wel veranderen, maar dat zal nog wel een hele tijd duren. En dan zullen de kinderen inmiddels misschien al wel zelf onder de douche gaan, en hoeven we niet meer allemaal tegelijk op de badkamer te zijn. En ach, met deze badkamer redden we ons ook wel prima. Maar dromen mag altijd, toch?

9 gedachten over “Zo ziet mijn ideale gezinsbadkamer eruit

  1. Mandy schreef:

    Klinkt als een heerlijke badkamer! Een heerlijk warm bad is op zn tijd ook echt genieten! Dromen moet je zeker blijven houden, misschien kun je het in die tussentijd anders indelen zodat je niet met zn allen tegelijk in de badkamer hoeft te zijn? šŸ™‚ 2 tanden poetsen beneden bijvoorbeeld? Je mooie badkamer gaat er vast en zeker komen!

  2. Daniƫlla schreef:

    Ik snap je wensen helemaal. Toen wij dit huis kochten hebben we de badkamer eruit gesloopt en zelf een nieuwe badkamer ontworpen. Het is een vrij kleine badkamer maar het is me uiteindelijk gelukt om een inloop regendouche, bubbelbad, toilet en ruime wastafel erin te krijgen. Ben er heel blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.