1 JAAR MADE BY MALOU!

Op 2 februari 2012 plaatste ik mijn allereerste artikel, dat is vandaag dus precies een jaar geleden. Op dat artikel kreeg ik vier reacties, waar ik al heel erg blij mee was. Ik had echt niet verwacht dat ik een jaar later zoveel volgers zou hebben en dat ik zoveel leuke reacties van jullie zou krijgen, heel erg bedankt daarvoor! Inmiddels ben ik ruim 70,000 pageviews en 8800 reacties verder, wat ik echt heel erg leuk vind. 

53 gedachten over “1 JAAR MADE BY MALOU!

  1. Kim ♥ schreef:

    Gefeliciteerd! Wauw hé, je zou niet zeggen dat je blog nog maar 1 jaar is, die van mij is dat ook bijna en ik heb de helft van je volgers! Haha 🙂 Maar echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.