CURRENT LOVES #1

Veel bloggers laten regelmatig hun favoriete artikelen zien, en vaak doen ze dat per maand. Het leek me leuk om dat voortaan ook zo nu en dan te gaan doen, maar ik wil het niet aan een bepaalde maand binden. Daarom heb ik besloten om regelmatig current loves artikelen te maken. Mijn eerste love is de lente, vandaar deze foto van bloempjes in onze tuin.

Laatst schreef ik een artikel over deze lipgloss van Essence en ik vind hem echt heel mooi. Ik draag hem daarom ook echt vaak de laatste tijd. 
Sinds ik mijn Tangle Teezer heb, gebruik ik hem dagelijks. Hiermee kan ik mijn haar echt heel makkelijk borstelen en mijn klitten verdwijnen heel makkelijk. 
Een paar weken geleden ben ik begonnen met het kijken van The Vampire Diaries en dat werd echt heel verslavend, waardoor ik inmiddels bij seizoen 5 ben. Als je op zoek bent naar een leuke serie om online te kijken, dan is dit echt een aanrader!
Een tijdje geleden schreef ik een review over dit haarmasker en ik ben er echt heel enthousiast over. Het maakt mijn haar heel zacht en mijn haar blijft heel lang lekker ruiken. 
Ook deze nagellak is echt een love! Ik hou sowieso van roze en deze kleur vind ik zo mooi! Hij komt uit de Beauty & The Beach collectie van Trind.
Mijn laatste love is een beetje een guilty pleasure, sinds een paar dagen ben ik weer helemaal verslaafd aan Candy Crush. Ik zat heel lang vast in een level, waardoor ik ermee was gestopt, maar ik heb hem gehaald en ik vind het weer heel leuk!

22 gedachten over “CURRENT LOVES #1

  1. Mayara Esther schreef:

    Leuke favorieten, The Vampire Diaries vind ik zo leuk (ik had ook binnen no-time alle aflevering die beschikbaar waren bekeken) ik wil de laatste 3 aflevering niet kijken omdat het dan echt over is en ik ergens anders naar opzoek ben en oh ja Teen Wolf is ook erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.