10 FEITEN OVER MIJ

Dit soort artikelen zie ik de laatste tijd heel vaak voorbij komen op andere blog. Ik vind het altijd heel leuk om te lezen en daarom heb ik besloten om dit artikel te maken. Ik vond het wel moeilijk om te bedenken, maar toch is het me gelukt om 10 feiten over mezelf te vertellen die jullie waarschijnlijk nog niet wisten.

1. Toen ik 11 was, kreeg ik een beugel en die mocht eruit toen ik 12 was. Na een paar jaar gingen mijn ondertanden (vooral een hoektand) weer scheef staan en ik ging me er steeds meer aan storen. Daarom heb ik op mijn 17e besloten om weer naar de orthodontist te gaan en toen kreeg ik weer een slotjesbeugel.
2. Ik heb 4 keer rijexamen gedaan voordat ik slaagde. Toen ik eindelijk geslaagd was, was ik natuurlijk heel blij, want ik dacht dat ik het nooit ging halen!

3. Ik heb een bril. Die draag ik bijna nooit, alleen in de auto en soms op school, omdat ik het bord vaak niet kan lezen. Heel soms draag ik hem ook als ik televisie kijk.
4. Ik heb al bijna 4 jaar een relatie! Lang hè? Op 21 maart zijn mijn vriend en ik 4 jaar samen en dat klinkt echt heel lang!
5. Ik wordt vaak jonger geschat. Een tijdje geleden moest ik mijn legitimatie laten zien toen ik een fles wijn ging halen en vorig jaar moest ik tijdens het dorpsfeest in een dorp hier dichtbij een polsbandje halen, om aan te tonen dat ik 16 ben geweest. En ik ben 23. 
6. Ik ben echt ontzettend rommelig. Ik heb een ontzettende hekel aan opruimen en eigenlijk stoor ik me ook niet echt aan rommel.
7. Ik wil wel dat mijn huis schoon is, als iets vies is, stoor ik me er heel erg aan. Ik vind het ook niet erg om schoon te maken en bijvoorbeeld de was te doen (aan strijken heb ik dan wel weer een hekel). 
8. Mijn vriend en ik hebben sinds oktober een hamster; Lucky. Ik wilde graag een huisdier en mijn vriend wilde alleen een hamster, geen ander dier. Eerst had ik niet zoveel met hamsters, maar ik vind Lucky echt heel erg leuk.
9. Ik heb op school momenteel echt een vreselijk rooster. Ik moet regelmatig tot half 6 naar school, waardoor ik pas na half 7 thuis ben. Ik moet vaak ook echt tijd zoeken om te bloggen, doordat ik tot zo laat op school zit. 
10. Sinds ik op mezelf woon, luister ik echt altijd radio als ik thuis ben. Als ik achter mijn laptop zit, staat 3fm altijd aan en ook als ik met andere dingen bezig ben, vind ik het fijn om radio te luisteren. 

37 gedachten over “10 FEITEN OVER MIJ

 1. Ramon schreef:

  Leuke post !
  Hamsters zijn heel cute, alleen gaan ze zo snel dood. Ik had er 1 en binnen een week was ie dood
  🙁 Ik heb er goed voor gezorgt hoor, waarschijnlijk was hij al ziek…

 2. Ayla schreef:

  Dat jonger schatten heeft volgens mij vaak ook te maken met de boetes die ze krijgen als ze niet controleren.. Maar alsnog vervelend natuurlijk! Ik had het laatst bij een bioscoopfilm voor 16+. Toen lag ik echt in een deuk, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt!

 3. Estrella schreef:

  Heel leuk om te lezen! Dat wat jonger geschat worden is voor mij ook erg herkenbaar. Toen ik een jaar of 21 was, werd ik ook nog regelmatig een jaar of 16 geschat en zelfs een keer 15. Boos dat ik was! Dat iedereen zei dat ik dat later leuk zou gaan vinden, geloofde ik geen barst van! Inmiddels ben ik 38 en word ik altijd jonger geschat, meestal wel 10 jaar jonger en guess what… nu vind ik het inderdaad leuk!

  Ik heb vroeger een bril gedragen, maar voor maar een paar maanden. Ik ben slechtziend en heb met beide ogen 5% zicht (van de 100% die de meeste mensen zien) en de afwijking is te groot om een bril of lenzen daar iets aan te laten helpen. Erg vind ik het niet, ik heb zelfs jaren geen zonnebril willen dragen omdat ik een bril zo vreselijk vind.

 4. Alette schreef:

  Leuke post 🙂
  Ik werd trouwens ook altijd jonger geschat. Nu is het een beetje gek; als ik aan het werk ben word ik vaak ouder geschat, maar in mijn vrije tijd vaak jonger. Laatst werd ik op 1 dag op mijn werk 30 geschat (ik ben 25, dus heel leuk vond ik dat niet) maar moest ik in de supermarkt mijn id laten zien toen ik een fles wijn kocht, omdat ze dacht dat ik nog 20 was en je moet tot je 20e je id laten zien (ofzo? dat zei de kassiere in ieder geval) Kassiere schaamde zich, maar mijn dag was weer gemaakt, haha

 5. isabel schreef:

  Ik zie er ook veel jonger uit dan ik eigenlijk ben. Ik ben 18 en soms is het zo irritant als mensen je dan 13 schatten. XD (gelukkig komt dat niet zo vaak voor. :P)
  Ach, tegen de tijd dat we 40 zijn is iedereen jaloers op ons. 😛

 6. Pauline schreef:

  Dit is altijd leuk om te lezen, dan weet je meer over degene waarvan je de artikelen leest 🙂
  Hamsters zijn echt geweldig, ze zijn zo knuffelig en zacht en schattig! Je bent erg lucky dat je er eentje hebt haha 😀
  En 4 jaar is inderdaad lang! Maar gefeliciteerd, in ieder geval.
  xx
  ps; ik heb een giveaway op m'n blog, wil je meedoen?

 7. robin schreef:

  dat jonger schatten heb ik ook, ik ben 20 en ze denken vaak dat ik 16/17 ben :') niet altijd even leuk haha. en gefeliciteerd met jullie 4 jaar samen zijn!

 8. Vintagirie schreef:

  Ik heb ook echt een rot rooster. Ik begin pas om 1 uur tot 6/7 en soms 8 uur. En 's ochtends ben ik dan bezig met boodschappen halen en opruimen. En dan moet ik dus ergens tussendoor nog foto's of filmpjes maken voor mijn blog. Echt lastig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.