10 redenen waarom ik van de zomer hou

zomer 1

Ondanks dat ik op dit moment niet zo goed tegen de warmte kan, hou ik wel echt van de zomer. Het is absoluut mijn favoriete seizoen (hoewel ik ook erg vrolijk word van lenteweer) en ik ben blij dat de zomer is begonnen. En daarom leek het me leuk om een artikel te schrijven over waarom ik zo van de zomer hou.

 1. Het is lekker warm!
  Dat heeft niet echt uitleg nodig, toch? Ik hou gewoon niet van kou 😉
 2. De zon schijnt
  En ik hou echt van de zon. Natuurlijk regent het hier in de zomer ook wel eens (want tja, Nederlandse zomers zijn ook weer niet zó geweldig), maar dat gebeurt toch een stuk minder dan in andere seizoenen.
 3. Je zomerkleding kan weer uit de kast
  Hemdjes, zomerjurkjes.. Ik hou ervan.
 4. En je hoeft niks anders meer aan je voeten te doen dan slippers
  Daar word ik sowieso erg blij van, maar nu ik door de zwangerschap behoorlijk dikke voeten heb, vind ik het heerlijk dat ik gewoon mijn teenslippers aan kan doen.
 5. Het is lekker lang licht
  Oké, ’s winters onder een dekentje op de bank met kaarsjes aan heeft ook wel wat, maar toch gaat mijn voorkeur uit naar de zomer.
 6. Zwoele zomeravonden
  Zeker als het echt warm is, hou ik van zomeravonden. Je kunt lekker lang buiten blijven en als het dan toch donker wordt, doe je gewoon je buitenverlichting aan (bijvoorbeeld van Nostalux.nl).
 7. Buiten spelen
  Deze zomer is Nomi groot genoeg om lekker buiten te spelen, en ik vind het hartstikke leuk om met haar buiten te zijn.
 8. Bruin worden
  Dat is tijdens mijn zwangerschap even niet verstandig (in verband met pigmentvlekken enzo), maar toch hoop ik deze zomer nog een beetje een kleurtje te krijgen.
 9. ’s Zomerse muziek
  Een beetje een guilty pleasure misschien, maar ik hou echt van zomerhits
 10. Deze zomer word ik voor de tweede keer mama!
  En daarom keek ik natuurlijk heel erg uit naar de zomer 🙂

Hou jij ook zo van de zomer?

7 gedachten over “10 redenen waarom ik van de zomer hou

 1. Jessica schreef:

  Ja ik wordt zo blij van de zomer…. Slippers die gaan echt niet meer uit … De zon, bruin worden (het liefste zonder strepen op mijn schouders van me topje!) genieten van de lange warme avonden buiten met eerst een bbq en later nog een vuurkorf… heerlijk. Wat dat betreft ben ik in het verkeerde land geboren haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.