All I want for Sinterklaas / kerst / mijn verjaardag is…

verlanglijstje

Het is bijna pakjesavond, over een paar weken is het kerst en een paar dagen daarna ben ik jarig. In deze tijd moet ik dus behoorlijk wat verlanglijstjes maken, en dat vind ik eigenlijk nooit makkelijk. Ik heb er over nagedacht en het is me gelukt om een lijstje te maken!

Mijn verlanglijstje

houten kerstboom

Leuke kerstspulletjes

Ik vind Sinterklaas altijd het perfecte moment om leuke kerstspulletjes te vragen. Laatst keek ik op zolder wat we allemaal nog hebben, en dat was eigenlijk niet zo veel. Ik keek wat rond in winkels en ik kwam deze mega schattige kerstboompjes tegen bij Xenos. Die zette ik op mijn verlanglijstje!

sjaal

Een mooie sjaal in een effen kleur

Mijn kast hangt vol met sjaals, maar ik heb bijna geen sjaals in een effen kleur. Daarom heb ik dat op mijn verlanglijstje gezet. Een mooie grijze, zwarte of blauwe zou ik bijvoorbeeld erg leuk vinden.

sokken

Sokken

Lekker origineel haha, maar dit staat zo ongeveer ieder jaar op mijn verlanglijstje. Lekkere fluffy sokken, of gewoon schattige enkelsokjes. Ik word namelijk heel blij van sokken!

geurtje

Een lekker geurtje

Tijdens mijn borstvoedingsperiodes heb ik bijna geen parfum gedragen, omdat dat voor baby’s niet fijn schijnt te zijn. Laatst haalde ik mijn parfum stash weer tevoorschijn, maar helaas ruiken veel geurtjes niet meer lekker. Ze hebben natuurlijk heel lang in de kast gestaan, en nu heb ik nog maar een paar geurtjes die echt lekker ruiken. Een nieuw geurtje zou dus erg welkom zijn. Ik keek op Parfum.nl en daar zag ik onder andere hele gave geschenksets!

cadeaubon

Een cadeaubon

Misschien een klein beetje afgezaagd, maar wel iets waar ik altijd erg blij van word: een cadeaubon. Een fashioncheque, een H&M gift card, een cadeaubon van een parfumerie… Ik vind het allemaal hartstikke leuke cadeaus!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

9 gedachten over “All I want for Sinterklaas / kerst / mijn verjaardag is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.