Aluminium jaloezieën voor een moderne uitstraling

aluminium jaloezieen

Jaloezieën ken je vast wel, maar wist je dat er ook aluminium jaloezieën te koop zijn? Ik kende het zelf nog niet, maar ik moet zeggen dat ik het erg mooi vind. Ik vind het veel mooier en strakker dan de standaard jaloezieën. We zijn voor in de keuken nog op zoek naar iets voor het raam en aluminium jaloezieën zijn zeker een optie.

We hebben ook een tijdje getwijfeld wat we in de kamer voor de ramen wilden. In eerste instantie dachten we aan rolgordijnen, maar toen we vouwgordijnen tegenkwamen, waren we meteen enthousiast. Die hebben we een tijdje geleden besteld en als het goed is, kunnen we die binnenkort ophalen. Dan ziet onze woonkamer er ook wat gezelliger uit.

Wat we in de keuken wilden, wisten we dus nog niet. In ons vorige huis hadden we een rolgordijn in de keuken, maar toen ik aluminium jaloezieën bij Raamdecoratie.com zag, realiseerde ik me dat ik dat ook wel heel mooi vind. Met een rolluik maak je het raam wel erg dicht, en met jaloezieën komt er wat meer licht binnen.

aluminium jaloezieen 1

Er is best veel keus qua jaloezieën van aluminium. Ze zijn verkrijgbaar in zowel glanzende als matte materialen. De belijning is strak en dit zorgt voor een heel ruimtelijk gevoel. Je kunt ook kiezen voor jaloezieën met extra brede lamellen en een extra brede ladderband. Dat ziet er nog iets stoerder uit.

Met deze aluminium jaloezieën kun je zowel de lichtinval als de richting van het licht aanpassen. Hierdoor zijn ze geschikt voor veel verschillende ruimtes, zowel op kantoor als gewoon thuis. Handig om te weten is, dat ze ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Het is wel belangrijk dat de ruimte voldoende geventileerd wordt, maar als je dat doet kun je ze ook bijvoorbeeld gebruiken voor de badkamer.

Wat vind jij van deze jaloezieën?

2 gedachten over “Aluminium jaloezieën voor een moderne uitstraling

  1. Nathalie schreef:

    Toch echt niet zo mijn ding, vind ze nogal klinisch aandoen precies.
    Ik houd iets meer van gezelligheid, warmte, aarde tinten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.