Dagboekje #157; ziekenhuis, lijstje afwerken en Ben & Jerry’s

1

Afgelopen week stond vooral in het teken van ziekenhuisbezoekjes, waardoor het niet echt een leuke week was. Dinsdag voelde ik de baby minder en ik moest naar het ziekenhuis voor een ctg. Omdat die er niet helemaal uitzag zoals het hoort, moest ik woensdag terugkomen om nog een keer een ctg te maken en vrijdag had ik een echo, die gelukkig helemaal goed bleek te zijn.

2

Maandag was het Tweede Pinksterdag en toen hebben we eigenlijk niet veel bijzonders gedaan. We waren vooral bezig in huis en aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders.

3

Dinsdag scoorde ik deze reep chocola bij de Action en die bleek veel te lekker te zijn. Nomi had iets anders lekkers gevonden, ze gebruikte haar plastic citroen als speentje.

4

Dinsdagavond en woensdagochtend lag ik aan de ctg en woensdag was Nomi bij mijn schoonmoeder. Ze vermaakte zich daar (zoals gewoonlijk) weer prima. Toen ik haar op kwam halen had ze totaal geen interesse in me haha!

5

Donderdag was ik precies 32 weken zwanger. Door de ziekenhuisbezoekjes enzo voelde dat echt als een mijlpaal. Mocht het nodig zijn dat hij nu al gehaald zou worden, dan heeft hij hele goede kansen en dan mag ik gewoon in mijn eigen ziekenhuis bevallen.

6

Vrijdag had ik de echo en gelukkig bleek alles helemaal goed te zijn! De gynaecoloog heeft niks geks kunnen vinden en alles ziet er goed uit. Hij groeit ook nog steeds volgens de curve, dus ik ben gerustgesteld. Zaterdagochtend ging ik weer even bezig met de babyspulletjes, ik blijf het leuk vinden.

7

Toen ik Nomi zaterdagmiddag uit bed haalde, bleek ze koorts te hebben. Daardoor deden we de rest van de dag niet veel. Zondag ging het weer een stuk beter (ik blijf het bijzonder vinden hoe snel dat kan veranderen bij kinderen) en we gingen naar de verjaardag van ons nichtje.

8

Verder deden we weer wat dingetjes in huis (het lijstje wordt steeds korter!). Het wiegje staat, de gordijnen hangen, de boekenkast op Nomi’s kamer staat er.. Het schiet nu dus mooi op. Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders en daar at ik dit heerlijke toetje.

8 gedachten over “Dagboekje #157; ziekenhuis, lijstje afwerken en Ben & Jerry’s

 1. Nina schreef:

  Gek hè, hoe snel die kleintjes op kunnen knappen! En wat vervelend van die ziekenhuisbezoekjes, daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Hopen dat de kleine man zo lang mogelijk in je buik blijft en fijn dat hij volgens de curve groeit.

 2. MetMirjam schreef:

  Leuk wiegje! Wij hadden ook zo’n soort wiegje, maar dan in het wit.
  Ik hoop dat de baby lekker af en toe blijft ‘wiebelen’ de komende tijd, dat je hem goed kan voelen!

 3. Nicky schreef:

  Een hele geruststelling dat de echo goed was! Gelukkig heeft Nomi er niet al te veel van meegekregen. Want hoe leg je dat allemaal uit aan zo’n dreumes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.