Baloons shoplogje

baloons

Ik ben gek op handgemaakte babyspulletjes, maar ik ben zelf totaal niet creatief. Het leek me hartstikke leuk om zelf stofjes bij elkaar te zoeken en leuke combinaties te maken. Maar zelf achter de naaimachine gaan zitten en het in elkaar zetten? Nee, dat zie ik mezelf nog niet zo snel doen. Daarom was ik er blij dat ik de webshop Baloons.nl tegenkwam. Daar kun je zelf je producten samenstellen, dus de producten worden helemaal je eigen smaak! Ik mocht een paar spulletjes uitzoeken en vandaag laat ik ze zien.

mandje

Als eerste koos ik voor een mandje voor op Nomi’s kamer. Ik koos voor lekker girly roze, in combinatie met het grijze ballonnenprintje. Ik vind de combinatie erg leuk geworden!

omslagdoek

Verder ging ik voor een wikkeldoek voor Lenn. Ik heb flink getwijfeld over de kleurtjes en stoffen. Ik wilde sowieso wafelstof, want dat vind ik gewoon heel leuk. Voor de binnenkant ging ik na lang twijfelen toch maar voor badstof, want dat leek me het meest praktisch. Ik ging voor één van mijn favoriete kleuren; mintgroen.

Bij Lenn zijn kwijlslabbetjes momenteel geen overbodige luxe, dus ik stelde er eentje samen. Ik ging aan beide kanten voor wafelstof, omdat dat wat makkelijker te combineren is dan printjes. Aan de ene kant koos ik oudgroen..

kwijlslab

En aan de andere kant ging ik voor donkergrijs. Oudgroen vond ik erg mooi, en grijs past bijna overal bij. Zo kan hij dit slabbetje dus heel vaak dragen!

babyspullen

En het laatste item stelde ik niet zelf samen, maar ik vind hem heel er. Ik hou van dit soort quotes, en op dit moment past hij perfect bij Nomi. Nomi zegt namelijk steevast iedere avond ‘Nomi hoeve niet bed toe’.

Deze spulletjes zijn dus te bestellen via Baloons.nl en ik vind het echt een hele leuke webshop! Kende jij Baloons al?

4 gedachten over “Baloons shoplogje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.