Geld verdienen met bloggen via LinkPizza

Bloggen is voor mij in eerste instantie een hobby, maar het is natuurlijk niet verkeerd om er daarnaast ook wat mee te verdienen. Een tijdje geleden heb ik me (op aanraden van collega bloggers) aangemeld bij LinkPizza. Via LinkPizza kun je op een hele fijne en makkelijke manier geld verdienen, en vandaag vertel ik jullie er wat meer over.

Affiliatielinks

Een paar jaar geleden had ik nog geen idee wat affiliatielinks waren, nu gebruik ik ze regelmatig. Het houdt in dat je een link plaatst naar een website, en als er via die link iets gekocht wordt, krijg je een percentage van de omzet. Ik maakte al een tijdje gebruik van affiliatielinks, maar LinkPizza heeft het me een stuk makkelijker gemaakt. Ik hoef namelijk zelf geen links meer aan te passen, dat doet LinkPizza voor mij.

Je hoeft je alleen maar aan te melden op LinkPizza en de plugin te installeren. Als je dan in een artikel een gewone link naar een webshop plaatst, wordt dat vanzelf een affiliatielink. Op de site van LinkPizza kun je zien met welke adverteerders ze samenwerken, en dat zijn er heel veel!

Marktplaats

Ook heeft LinkPizza een marktplaats, waar je blog of website op komt te staan als je aangemeld bent bij LinkPizza. Hierop staan hele grote websites, maar ook kleinere blogs zijn hier te vinden. Op deze manier kunnen adverteerders jouw blog vinden.

Campagnes

Naast de affiliatielinks is er nog een manier om geld te verdienen, namelijk met opdrachten. Alle beschikbare campagnes staan op de site van LinkPizza en als je iets ziet wat je aanspreekt, kun je je daarvoor aanmelden. Je kunt je prijs invullen en vaak hoor je redelijk snel of je geselecteerd bent voor de campagne. De betaling gaat via LinkPizza, dus daar hoef je zelf niks voor te doen.

Het is dus een ontzettend fijne en makkelijke manier om geld te verdienen met bloggen, ik ben heel blij dat ik me heb aangemeld! Wil je je ook aanmelden? Dat kan via deze link.

6 gedachten over “Geld verdienen met bloggen via LinkPizza

  1. MarjonS schreef:

    Handig om te lezen. Ik ben wel aangemeld via Linkpizza, maar deed er verder eigenlijk niks mee.
    Ik zal me er eens meer in verdiepen wat betreft links / opdrachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.