BEAUTYBLOG? LIFESTYLEBLOG? MAMABLOG?

Sinds ik zwanger ben, zijn mijn interesses natuurlijk wat veranderd. Ik was van plan om op mijn blog niet te veel te schrijven over mijn zwangerschap, maar ik vind het toch wel heel leuk om erover te schrijven. Daarnaast krijg ik er heel veel leuke reacties op, en de artikelen over mijn zwangerschap worden ontzettend vaak gelezen. Daardoor twijfel ik een beetje over waar mijn blog nou over moet gaan, en ik wil graag jullie meningen horen. 

Ook veel artikelen die terugkomen, zoals dagboekjes, gaan nu deels over mijn zwangerschap. Jullie reageren er heel leuk op, maar ik kan me ook voorstellen dat sommige meiden hier helemaal niet op zitten te wachten. Ook dat hoor ik graag, aan eerlijkheid heb ik namelijk het meest.
Beauty vind ik ook nog steeds ontzettend leuk, maar laatst zette ik bijvoorbeeld een artikel online over een maskertje en die werd erg weinig gelezen. Blijkbaar vinden jullie dat soort artikelen toch minder leuk. Dit betekent niet dat ik helemaal niks meer ga schrijven over beauty hoor, want daarvoor vind ik het veel te leuk.
Mijn blog zal sowieso niet over slechts een categorie gaan, maar het zal een combinatie van meerdere categorieën worden. Welke precies, en waar ik het meeste over ga schrijven, weet ik nog niet. Daarom hoor ik heel graag jullie meningen. Dus; waar lezen jullie het liefst over? En wat vinden jullie niet (of minder) leuk om te lezen? 

15 gedachten over “BEAUTYBLOG? LIFESTYLEBLOG? MAMABLOG?

 1. Daphne G schreef:

  Je moet schrijven over de dingen die bij jou passen, waar jij je goed bij voelt. Ik zal je blog in ieder geval sowieso blijven lezen! Liefs!

 2. TheWies schreef:

  Ik vind dat je gewoon lekker moet schrijven over wat je zelf wilt! Je zwangerschap is nu iets nieuws in je leven en daar ben je uiteraard heel veel mee bezig dus ik vind het helemaal niet gek dat je dat allemaal deelt 🙂 Een mix is wel leuk uiteraard. xxx

 3. De Dotties schreef:

  Ik denk dat je het beste schrijft over wat je het zelf graag hebt, want dat doe je dan ook met het meeste plezier. Persoonlijk vind ik verschillende artikeltjes het leukste. Dan een keertje over je zwangerschap en dan een keertje over beauty of dergelijke. Ook is schrijven over je zwangerschap denk ik heel leuk voor jou, omdat je dat later dan nog eens terug kan bekijken, en dat zijn wel fijne herinneringen voor je ook. Liefs

 4. Lisanne schreef:

  Jij moet schrijven over wat jij leuk vind! Wanneer je schrijft over jouw interesses spat je enthousiasme er af en dat vind ik zelf het belangrijkste en het leukste aan een blog. Ik vind het super leuk om je updates over het zwanger zijn te lezen. Maar kom ook rustig terug wanneer je over beauty, lifestyle of fashion schrijft. Zo lang alles maar oprecht is. 😉

 5. Sarah schreef:

  Schrijf gewoon over wat jij zelf leuk vind, zoals iedereen al zegt!

  Maar persoonlijk vind ik posts over beauty en je zwangerschap heel leuk, om de vraag maar even te beantwoorden.

 6. Karlien Vermeersch schreef:

  Je moet gewoon schrijven over wat je zelf het leukst vind. Je zwangerschap is nieuw voor je en uiteraard wil je daar heel over vertellen en ik stoor mij daar helemaal niet aan want zo leer ik ook weer wat bij. Normaal zou ik zo'n blogs niet opzoeken idd, maar ik vind het wel ontzettend leuk om te lezen. Doe gewoon wat je zelf leuk vindt; beauty en zwangerschap vind ik beste een leuke combinatie voor een blog 🙂

  Liefs
  Karlien

 7. Julia schreef:

  Ik vind het super om te lezen over je zwangerschap! Je moet schrijven over onderwerpen die jouw aanspreken, dan zullen lezers ook merken dat je echt een passie hebt voor wat je doet, en komen de volgers vanzelf 🙂 (maar volgens mij komt dat bij jouw helemaal goed!)

  xx julia

 8. Bo schreef:

  Ik sluit me ook aan bij de reacties, schrijf gewoon over alles wat je zelf leuk vindt. Een keer wat ook beauty, maar ook veel over je 'mama zijn'. Dat lijkt me erg leuk om te lezen!

 9. Joke schreef:

  Je maakt gewoon zoveel verschillende dingen mee dat het erg moeilijk is op een blog om het 1 duidelijk term te geven, dus gewoon alles gewoon lekker van je af schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.