DAGBOEKJE #118; CAMPING, UITGAAN EN KINDERBOERDERIJ

Ondanks het slechte weer hebben we toch een leuke week gehad. Nomi en ik waren veel op de camping van mijn ouders en verder ben ik voor het eerst in lange tijd weer uit geweest en gisteren gingen we naar de kinderboerderij.

Maandag waren we lekker binnen, want het was slecht weer. We keken even samen naar Nijntje, waar het ook regende.

Verder vermaakte Nomi zich prima op het kleed, ze vindt zittend spelen heel leuk. En soms moet er ook gedronken worden natuurlijk.

Nomi is nog steeds helemaal verliefd op Guusje. En ik had zo nu en dan nog even tijd om te bloggen, maar afgelopen week kwam er toch minder online dan ik zou willen.

Dinsdag hielp ik mijn zusje met het voorbereiden van de spooktocht, we gingen op zoek naar pakken. Nomi ging ook mee.

Woensdagmiddag gingen we weer naar mijn ouders en ’s avonds was er disco op de camping.

Aan het einde van de week was het eindelijk weer mooi weer! 

Sinds donderdag wilde Nomi ’s avonds niet slapen, ze ging telkens helemaal hysterisch huilen. Ik had al een vermoeden wat het kon zijn; tandjes. Ik zag witte plekjes in haar mond, maar ik voelde nog niks.

Zaterdagavond gingen we uit en overdag fietste ik samen met mijn zusje naar Markelo, omdat ik daar anders geen fiets zou hebben.
En het was ontzettend leuk! Zondag verveelde ik me en we besloten naar de kinderboerderij te gaan. Nomi heeft haar ogen uitgekeken en eigenlijk vind ik het zelf ook wel heel leuk.
Gerelateerde artikelen:

7 gedachten over “DAGBOEKJE #118; CAMPING, UITGAAN EN KINDERBOERDERIJ

  1. Bertine schreef:

    wat leuk dat je regelmatig naar de camping van je ouders gaat! en Dieka is super leuk uitgaan, is alweer een hele tijd geleden dat ik daar ben geweest! Waren er nog leeftijdsgenoten of veel jongere?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.