Besparen op babyspullen

besparen op babyspullenBabyspullen zijn best duur, maar dat wist je vast al wel. Zo betaal je voor een nieuwe babykamer al snel 1000 euro en ook voor een nieuwe kinderwagen ben je dat bedrag vrij snel kwijt. Maar gelukkig kan het ook veel goedkoper. Vandaag heb ik wat tips voor jullie om te besparen op babyspullen.

Marktplaats

Er is zoveel te koop op Marktplaats! Ik moet toegeven dat ik voor mijn zwangerschap bijna nooit iets tweedehands kocht, maar Bart wel. Hij stelde voor om eens op Marktplaats eens te kijken naar babykamers en er staan er echt heel veel op. Uiteindelijk vonden we hele mooie meubeltjes, die er uitzagen alsof ze net nieuw waren. Toen had ik de smaak te pakken en daarna kochten we ook onder andere een kinderwagen via Marktplaats.

Sale

Het kan mij heel weinig schelen of een shirtje voor Nomi uit de collectie van vorig seizoen komt, dus ik koop regelmatig kleren voor haar in de sale. Voor mezelf trouwens ook. Het scheelt ontzettend veel, een tijdje geleden kocht ik een aantal leuke shirtjes met 75% korting! Deze week is er trouwens veel korting bij V&D tijdens het Prijzencircus, ook op baby en kinderkleding.

Kortingen

Je ziet regelmatig babyspullen in de aanbieding. Verzorgingsspullen kun je bijvoorbeeld bijna altijd wel ergens voor een leuk prijsje halen. Houd dus de folders in de gaten, en sla wat meer in als je een leuke actie voorbij ziet komen.

Budgetwinkels

Zelf heb ik helemaal niks met merken, dus Nomi hoeft ook geen merkkleding aan te hebben. Ik stap dus regelmatig even binnen bij winkels als Zeeman, want daar hebben ze echt leuke babykleding!

Eten en drinken

Ook op de voeding kun je behoorlijk veel besparen. Natuurlijk is borstvoeding goedkoper dan flesvoeding, dus als het lukt is dat een mooie manier om geld te besparen. En ook als je kind vaste voeding gaat eten, kun je behoorlijk besparen. Zelf hapjes maken is veel goedkoper dan potjes kopen, en daarnaast is het ook nog eens gezonder. En let op met alles waar het woord ‘baby’ voor staat, zo vind ik babyrijstwafels bijvoorbeeld echt onzin.

Luiers

Iets anders waar je flink op kunt besparen, is luiers. Luiers zijn regelmatig in de aanbieding en ook is het meestal voordelig om grote verpakkingen te kopen. Zelf koop ik regelmatig luiers in Duitsland, dat scheelt heel veel! Maar Duitsland is natuurlijk niet voor iedereen om de hoek. Wat ook erg makkelijk en voordelig is, is om luiers online te bestellen. Zo is er nu  korting bij Bol.com op pampers van maar liefst 30%. Het is weer BULK 10-daagse en Bol.com gaat zich steeds meer richten op de categorie baby & kinderen, iets waar we mooi van kunnen profiteren. Daarnaast kun je op e-Kortingscode.nl trouwens nog veel meer leuke kortingen vinden.

Dit artikel is gesponsord.

10 gedachten over “Besparen op babyspullen

  1. Lifesabout schreef:

    Goede tips! Kleding krijgen we ook regelmatig net als speelgoed. Dat laatste kun je trouwens voor een prikkie huren bij de spelotheek! Goedkoop en elke keer wat nieuws.
    Luiers halen wij van het Kruidvat. Lidl luiers lekten enorm door dus dan maar wat extra betalen.

  2. Harriet schreef:

    Wij gebruiken dus wel rijstwafels van goodies omdat dit de enigsten zijn zonder zout. Welke gebruik jij voor Nomi? Ik kan dus geen zoutloze vinden voor stan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.