Mijn Black Friday shoplogje

black friday

Je hebt het vast wel meegekregen; afgelopen vrijdag was het Black Friday. Heel veel winkels en webshops gaven flinke kortingen, en daar heb ik ook even van geprofiteerd. Want korting is altijd leuk, en ik vond dat ik best een keertje iets voor mezelf mocht kopen. Ik shopte een jurkje, een shirt en wat make-up.

Mijn Black Friday aankopen

vila

Toen ik deze jurk zag, was ik meteen verliefd. Maar ik twijfelde heel erg of hij mij wel zou staan. Het is namelijk geen wijd model waar ik me lekker in kan verstoppen. Nee, deze jurk laat je vormen wel echt zien. Ik besloot hem toch te bestellen en ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb. Nou staat hij me waarschijnlijk beter als ik nog een paar kilo kwijt ben, maar ik vind het gewoon een hele toffe jurk. Hij is van Vila en je kunt hem onder andere via Zalando kopen.

jacqueline de yong

Een tijdje geleden bestelde ik een shirtje van het merk Jacqueline de Yong. Die draag ik heel vaak (op het moment dat ik dit typ toevallig ook) en daarom besloot ik eens te kijken wat dit merk nog meer verkoopt. Ik kwam dit shirtje tegen, die bij Sans-online maar een tientje kostte. Ik bestelde hem en ook hier ben ik heel blij mee.

essence mascara

Kruidvat had een erg fijne aanbieding, op alle make-up gold 1+1 gratis. Ik besloot eerst eens te kijken naar producten die ik echt nodig had. Mascara bijvoorbeeld, want die van mij is bijna op. Ik bestelde 2 verschillende mascara’s, allebei van het merk Essence.

catrice

Ook mijn foundation is bijna op, en ik was er eigenlijk niet zo heel erg tevreden over. Daarom besloot ik 2 verschillende foundations te bestelen, om ze eens uit te proberen. Ik hoorde goede verhalen over de foundations van Catrice, dus die bestelde ik.

Ik zocht al een hele tijd naar een oogschaduwpalette met een beetje neutrale, matte kleurtjes. Op de één of andere manier kon ik nergens vinden wat ik zocht. Maar nu zag ik dit palette, en dat is precies wat ik graag wilde. Toen zat ik op 5 producten, en dat is natuurlijk zonde met een 1+1 gratis actie. Daarom besloot ik nog een wenkbrauwsetje te kopen, voor als mijn oude op is.

Heb jij nog geshopt op Black Friday?

Dit artikel bevat een affiliatielink.

8 gedachten over “Mijn Black Friday shoplogje

  1. Natalie schreef:

    Ik vind het jurkje van Vila echt heel leuk! De kleur en het patroon zijn helemaal mijn ding! Ik zou ook een nieuwe foundation kunnen gebruiken: ik heb de mijne laten vallen en nu is het pompje stuk! Vervelend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.