BOURJOIS COLOR EDITION 24H

Deze winter komt Bourjois met nieuwe oogschaduws. De Color Edition 24H is de 2013 versie van het bekende ronde doosje. Het is een crème-poedertextuur, de crème verandert in een zachte poeder en deze versmelt met je huid. De oogschaduw heeft een metallic finish en blijft 24 uur lang mooi, aldus Bourjois.

Het klinkt allemaal heel erg goed, dus ik ben erg benieuwd. Ik heb nog nauwelijks ervaring met oogschaduw van Bourjois, maar wel met andere producten van dit merk, dus ik verwacht er heel veel van.
De kleuren die ik test, zijn Merveille d’argent (het zilveren wonder), Or désir (de gouden wens) en Blue ténebreux (somber blauw).
Zo zien de kleuren er echt al prachtig uit. Vooral de gouden kleur is echt mijn kleur, wauw! Ook denk ik dat de blauwe kleur heel mooi te combineren is met andere kleuren. 
De swatches zijn ook prachtig! De pigmentatie is echt heel goed en de metallic finish vind ik heel erg mooi. De crèmige textuur zorgt ervoor dat de oogschaduw heel makkelijk uit te smeren is en ook op mijn ogen voelt de oogschaduw heel erg fijn. En Bourjois maakt haar beloftes waar, de oogschaduw blijft heel lang mooi. Of het 24 uur lang blijft zitten weet ik niet, maar een hele dag sowieso!

31 gedachten over “BOURJOIS COLOR EDITION 24H

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.