DAGBOEKJE #47

Afgelopen week was een leuk weekje, waarin ik vier dagen stage liep, en vrijdag vrij was. Vrijdag ging ik naar de Primark, waar ik onder andere het jasje voor Guusje kocht, die je op de linker foto ziet. Voordat jullie het zielig gaan vinden voor haar; ze heeft hem niet echt aan hoor. Ik heb het jasje over haar heen gelegd, ik ga m’n kat niet echt aankleding. Daarnaast heb ik ook lekker kunnen bloggen, zo reviewde ik onder andere de oogschaduws op de rechter foto. 

Links: Primark dus, deze keer Eindhoven. En my god, wat was het daar druk! Toen ik wegging, stond er een rij van minstens 200 meter voor de deur. 
Rechts: een kaartje van mijn collega’s op stage, omdat we gaan trouwen.

Links: met m’n vriendje bankhangen.
Rechts: hier heb ik zo’n hekel aan!

Links: Bitstrip is zo leuk!
Rechts: ook de Vipbox van deze maand was heel erg leuk. 

Links: bloemetje van m’n tante.
Rechts: lieve kleine poes. 

Links: Baby Lips!
Rechts: nog een keer de Vipbox, omdat ie zo leuk was. 

36 gedachten over “DAGBOEKJE #47

 1. Vanessa schreef:

  Leuk om te zien! 'Kan geen verbinding maken met internet': irritant hè? Heb er hier ook wel eens last van. Fijn dat je naar de Primark in Eindhoven bent geweest. Ik wil zo graag eens naar een Primark, maar helaas heb ik er geen in de buurt. In België is er maar één en die is dan nog eens heel ver van mij. Stom!

 2. Kirsty schreef:

  Ziet er uit alsof je een leuke week hebt gehad! Vind dat jasje wel schattig bij je kat, maar snap wel dat je hem niet echt kleertjes aan doet; niet alle katten vinden dat even leuk, dus lief dat je daar rekening mee houdt 🙂 Ik kan niet wachten trouwens op de volgende VIP Box, ik krijg zelf dan mijn eerste! 🙂

 3. Ayla schreef:

  Fijn om lekker een dagje vrij te hebben. En dat jasje bij je kat, haha, cutie! 😀 Ik hoorde inderdaad ook dat de primark Eindhoven echt belachelijk druk was, maar toch heb je lekker geshopt zo te zien! 🙂

 4. Luna schreef:

  Ik zou wel willen weten wat Bitstrip precies is. Heb het ook gedownload maar je moet er Facebook voor hebben, muuh! Leuke foto's allemaal.. Ahw jaloers dat je naar de Primark bent geweest!

 5. GLAMOURMOES schreef:

  Ik was dinsdag bij de persopening van de Primark, maar afgelopen zaterdag om 17:00 uur ook nog even geweest, maar wat een puinhoop, k moest zelfs wachten tot ik naar binnen mocht. Dat doe ik voorlopig ook niet meer haha.

  Guusje wordt wel groot haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.