PINK BEE SHOP

Pink Bee Shop is een online shop voor verwenproducten op het gebied van bath and body cosmetics. Ze verkopen veel verschillende producten, zoals zeepjes, scrubs, badzout, bodybutters, et cetera. Toen ik een mailtje kreeg van de eigenaresse van Pink Bee met daarin de vraag of ik een aantal producten wilde testen, zei ik natuurlijk ja. 

Dit zat er in het pakket. Een ‘Secret Mood’ zeepje, een ‘Spicy Pamper’ bruisbal, een ‘Golden Amber’ badmelk en een ‘Almond Flower’ body sorbet.
Dit is het Secret Mood zeepje. Deze zeep heeft een zacht-zoete geur. Het is een combinatie van jasmijngeur en een fleugje rozenhout. Ik vind de geur echt heel erg lekker en het is ook erg fijn in gebruik. Ik gebruik hem onder de douche en daarvoor vind ik hem erg geschikt. Mijn huid voelt na gebruik lekker zacht en ruikt lekker. 
Toen ik deze Spicy Pamper bruisbal uit het pakket haalde, wist ik niet zo goed wat ik ermee moest doen, ik heb namelijk geen bad. Toen ik het kaartje las dat in het pakket zat, las ik dat de bruisbal en de badmelk ook erg geschikt zijn voor in een voetenbadje, ideaal dus. Het is een oily bath ball gevuld met druivenpitolie en patchouli-olie. 
Ik vind de bruisbal echt heel fijn, het verzacht mijn huid echt en het ruikt heel erg lekker.
Dan de Golden Amber badmelk. Deze bestaat uit kokosmelk en amandelolie met daaraan een flower aroma toegevoegd. Deze badmelk bevat vitamine B2 en B3 en zorgt ervoor dat je huid weer gezond wordt en gaat stralen. 
Het is een badmelk in poedervorm, wat in water snel oplost. Ik heb het gebruikt in een voetenbadje, wat echt heel fijn is. Mijn voeten waren echt heel droog en nadat ik een tijdje met mijn voeten in het badje heb gezeten, voelden ze veel zachter aan. Ook over de geur ben ik heel erg tevreden, deze badmelk ruikt echt heel lekker!
Dan het laatste product, de Almond Flower body sorbet. Deze bevat avocado-olie, kokosolie, amandelolie en honing. De geur lijkt een beetje op de geur van de badmelk, heel erg lekker dus. 
Ook de textuur is heel erg fijn. Het is makkelijk over je huid te verdelen en mijn huid neemt het heel snel op. Het verzacht mijn huid ook echt en mijn huid blijft de hele dag lekker ruiken. Aan het einde van de dag ruik ik deze body sorbet nog steeds. 
Ik ben heel erg tevreden over de producten van Pink Bee Shop, het zijn echt aanraders!

23 gedachten over “PINK BEE SHOP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.