CATRICE ABSOLUTE NUDE PALETTE

Wekenlang was ik op zoek naar het Absolute Nude palette van Catrice, en steeds was het uitverkocht. Telkens als ik in de buurt van een Kruidvat of Trekpleister was, ben ik gaan kijken, maar het heeft echt weken geduurd voordat ik er eentje had gevonden. 

Ik houd van bruintinten en deze kleuren vind ik ook echt heel mooi. Dit is echt een palette die je dagelijks kunt gebruiken, ideaal dus! 
De eerste kleur is erg licht en kun je goed gebruiken voor in je ooghoeken of onder je wenkbrauwen. De kleuren daarna worden steeds donkerder en met de donkerste kleuren kun je ook een mooie smokey look maken. Ik gebruik zelf vooral de eerste vier kleuren, daarmee maak ik een gewone everyday look. Voor een feestje gebruik ik de donkerste kleuren wel eens.
De pigmentatie van de kleuren is erg goed. Ook blijven de kleuren mooi en lang zitten en ze hebben geen fallouts. Je kunt het palette kopen (als het niet weer is uitverkocht) bij Kruidvat of Trekpleister voor
€ 4,99. 
Pluspunten:
– Mooie kleuren
– De kleuren blijven goed zitten
– Geen fallouts
– Goedkoop
Minpunten:
– Vaak uitverkocht

36 gedachten over “CATRICE ABSOLUTE NUDE PALETTE

  1. Sanne schreef:

    Wauw mooi! Ik heb hem nog niet kunnen bemachtigen helaas, maar als ik hem zie liggen dan neem ik hem zeker mee! De kleuren lijken me ook erg fijn om mee te werken 🙂

  2. Eline schreef:

    Vreemd dat hij steeds uitverkocht was, ik heb hem altijd zien liggen in het kruidvat 😛 Ik vind het een mooi palette maar ga hem zelf niet halen want heb al 2 soortgelijke palettes liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.