Catrice Shake It, Flake It!

Ik vind Flakies helemaal geweldig en daarom was ik ook erg blij toen ik een tijdje geleden bij Kruidvat nog een exemplaar van ‘Shake It, Flake It’ tegenkwam. Ik heb deze flakies al vaak op zwarte nagellak gezien (en jullie was ook), dus besloot ik hem te testen op een grijze nagellak, namelijk Rimmel London Grey Matter.

Van deze nagellak heb je maar รฉรฉn laag nodig voor een mooi resultaat. Als ik glitternagellak aanbreng, merk ik vaak dat ik meerdere lagen nodig heb voordat het er leuk uitziet, maar dat is met deze flakies niet nodig. Ook droogt de nagellak best snel, iets wat ik van nagellak van Catrice eigenlijk niet gewend ben. Over het resultaat ben ik erg tevreden en ik weet zeker dat ik deze nagellak vaak zal dragen!

Cijfer: 9

35 gedachten over “Catrice Shake It, Flake It!

  1. girlsdepartment schreef:

    Mooi! hij doet me denken aan een flakie van Essence. Ik weet niet meer precies de naam maar volgens mij is ie nog wel te koop. Ik vindt hem zelf mooi op een koraal/oranje lakje. Dat maakt de basis lak net iets specialer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.