Catrice Steel My Soul

Eigenlijk heb ik een no-buy maand, maar toen ik deze nagellak zag, kon ik het echt niet laten om hem mee te nemen. Het is een grijzig kleurtje, dat een beetje lila neigt, met gouden glitters. De nagellak heeft een ‘brushed metal effect’, wat betekent dat het een beetje een matte finish heeft, zodat je het metal effect nog beter ziet. De gouden glitters vind ik heel erg mooi, dit maakt het lakje echt af. 

Het kwastje is breed, maar persoonlijk vind ik dat erg fijn. De structuur is ook heel fijn, niet te dik en niet te dun. 
Normaal gesproken ben ik niet zo heel erg te spreken over de droogtijd van Catrice nagellakjes, maar deze keer viel het me heel erg mee. De eerste laag was echt snel droog en ook bij de tweede laag duurde het niet lang voordat het droog was. Als de nagellak goed droog is, voelt het een beetje ruw aan, heel gek. 
Het resultaat vind ik echt heel erg mooi, ik ben blij dat ik deze nagellak, ondanks mijn no-buy maand, toch heb gekocht. 
Cijfer: 9

48 gedachten over “Catrice Steel My Soul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.