Etos gratis nagellakje

Bij iedere 15 euro die je bij Etos besteedt, krijg je een gratis nagellakje. Ik kon alleen nog kiezen uit wit, geel en deze kleur. Wit vind ik niet zo mooi en geel heb ik al, dus heb ik gekozen voor dit groenige kleurtje.

Omdat het potje zo klein is, is ook het kwastje heel erg kort en dat lakt een beetje lastig. De structuur van de nagellak is wel fijn, maar je hebt wel drie lagen nodig voor een mooi resultaat. Na twee lagen is de nagellak nog heel erg streperig.

Een voordeel is dat de nagellak heel snel droogt, zelfs de derde laag was redelijk snel droog.
Cijfer: 7

39 gedachten over “Etos gratis nagellakje

  1. Rosalinde schreef:

    Hee Malou!

    Het lijkt me erg leuk om elkaar te volgen! Bij deze volg ik je dus. 🙂 Ik vind die mini nagellakjes echt leuk. Geen nutteloze voetbalarmbandjes of andere dingetjes die je toch nooit meer gebruikt, maar een nagellakje. Handig!

  2. Stephanie schreef:

    Leuke actie & mooi kleurtje! Wel een beetje jammer dat er 3 lagen nodig zijn voor 'n mooi resultaat, maar hey, een gratis nagellakje is altijd mooi meegenomen hihi. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.