Essence 4 in 1 cleansing cream

De producten van Essence My Skin liggen al een behoorlijke tijd in de schappen van Kruidvat, maar ik had ze nog nooit gekocht. Aangezien ik de make-up (en dan vooral de nagellak) van Essence erg goed vind, wilde ik de 4 in 1 cleansing cream ook graag proberen.

Deze cleansing cream bevat granaatappel en bamboe en ruikt heel erg lekker. Volgens Essence is het product diepreinigend, hydraterend en matterend. 
Je kunt deze cleansing cream als reiniging en als masker gebruiken. Als reiniging masseer je het product op je gezicht en daarna spoel je het af met water. Als je het al masker wilt gebruiken, laat je het 3 minuten inwerken en daarna spoel je het af. Beide manieren vind ik erg fijn, maar het liefst gebruik ik hem toch als masker. De cream is redelijk dik, maar makkelijk aan te brengen en af te spoelen. Nadat ik deze cleansing cream heb gebruikt, voelt mijn huid heel erg zacht aan en het reinigt erg goed! Deze cleansing cream kost maar €2,29 en ik vind het echt een aanrader. 
Cijfer: 8,5

34 gedachten over “Essence 4 in 1 cleansing cream

  1. Inge schreef:

    Ik heb hem ook al een keer eerder gebruikt en vond hem voor die prijs ook erg goed:) Maar de laatste tijd is mijn huid wat onrustiger en heb ik besloten om naar een face wash over te naar eentje zonder kleurstoffen enzovoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.