Cherie waterproof oogschaduw en Safari parelmoer lipgloss

Van de webshop Wahirabeautywebshop.nl kreeg ik een aantal producten om te testen. Een tijdje geleden liet ik jullie al twee nagellakjes zien, in deze review ga ik de waterproof oogschaduw van Cherie en parelmoer lipgloss van Safari testen. 

Ik begin met de oogschaduw. Ik kende het merk Cherie nog niet, dus ik was erg benieuwd. Het palette bestaat uit 4 kleuren, maar op bovenstaande foto zie je twee van deze kleuren nauwelijks. Van deze twee kleuren komt nauwelijks pigment af, wat erg jammer is. De andere twee kleuren vind ik wel heel erg mooi, daar ben ik erg tevreden over. Maar waar ik het meest benieuwd naar was, was of deze oogschaduw echt waterproof is. Daarom heb ik mijn arm een tijdje onder de kraan gehouden en dit was het resultaat:
De donkere kleuren blijven erg mooi en ze zijn zeker waterproof. Het is jammer dat de andere kleuren zo weinig pigment hebben. Als ik weer een oogschaduw van Cherie zou kopen, zou ik gaan voor een palette met donkere kleuren. Hier zie je alle kleuren van Cherie die Wahirabeautywebshop.nl verkoopt. Ze zijn verkrijgbaar voor €3,00 per palette. 
Cijfer: 7
Dan de lipgloss. Om heel eerlijk te zijn is lipgloss niet mijn favoriete make-up, maar toch vond ik het leuk om een keer een lipgloss te testen. Het is een lichtroze kleur met erg veel glans. De lipgloss ruikt heel erg lekker, echt een lekker zoet geurtje. Dat is zeker een pluspunt. Ook is de structuur fijn, het is geen plakkerige lipgloss, maar het voelt gewoon fijn aan en het blijft goed zitten. De lipgloss is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost €1,50.
Cijfer: 8

19 gedachten over “Cherie waterproof oogschaduw en Safari parelmoer lipgloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.