Favorieten van New Look

Op het moment dat dit artikel online komt, ben ik aan het shoppen in Rotterdam. Natuurlijk ga ik ook even naar New Look en daarom heb ik mijn favorieten van deze winkel samengesteld. Ik moet eerlijk zeggen, dat ik New Look een paar jaar geleden leuker vond dan nu, maar ik weet eigenlijk niet hoe het komt. Een paar jaar geleden kon ik er altijd heel veel leuke dingen vinden, maar de laatste keren dat ik er ben geweest, viel het me een beetje tegen. Toch heb ik op de site van New Look wel wat leuke items kunnen vinden. 

Wat vinden jullie van New Look?

24 gedachten over “Favorieten van New Look

 1. Ayla schreef:

  Heel leuk! Helaas is het slipper weer ver te zoeken 🙁 Maar mooi weer dwing je af, dus slippers kopen helpt, hihi! Die eerste jurk en die laatste jas, super!

 2. M. schreef:

  Leuke dingen idd 🙂 Ik vind New Look eigenlijk altijd wel leuke dingen hebben, maar veel leuke dingen zijn snel uitverkocht, dus je moet er altijd snel bij zijn!

 3. Rowan. schreef:

  Ooooh dat jurkje! Leuk. Ik heb hetzelfde.. Eerder vond ik daar bijna alles leuk, nu is het best wel zoeken.

  Ik vind je blog leuk. Ik ga je volgen. 🙂

  Liefs, Rowan

 4. Kaya schreef:

  Ik heb het juist andersom, ik vond er vroeger niet veel aan maar vind tegenwoordig heel vaak mooie dingen bij New Look. Sommige dingen ogen soms een beetje cheap maar echt lang niet alles.
  Vooral op de site heb ik al heel veel mooie dingen gevonden in het verleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.