WINNEN: EEN GOODIEBAG VAN ELF

Het make-upmerk Eyes Lips Face hoort absoluut bij mijn favoriete make-up merken. ELF heeft een leuke online shop, met veel verschillende producten. De producten zijn van goede kwaliteit en erg goedkoop. Laatst plaatste ik twee artikelen (die je hier en hier kunt vinden) over de producten van ELF. Nu heb ik heel leuk nieuws voor jullie, ik mag namelijk twee goodiebags weggeven, en de producten die hierin komen, mag je zelf kiezen!

 
Als je wint, mag je het volgende uitkiezen:
– Een product uit de studio lijn (ter waarde van 4 euro)
– Een product uit de minerale lijn (ter waarde van 6 euro)
– Een nagellakje (ter waarde van 2,50)
– Twee producten van de ELF lijn (ter waarde van 1 euro)
 
Wat moet je doen om kans te maken op een van deze twee goodiebags?
– Volg Made by Malou via Bloglovin’
– Volg ELF op Facebook
– Volg Made by Malou op Facebook
– Laat een reactie achter met daarin je e-mail adres. Als je je e-mail adres hier liever niet neerzet, mag je het ook mailen naar malou_beld@live.nl
 
Je kunt meedoen tot en met 29 januari a.s.


33 gedachten over “WINNEN: EEN GOODIEBAG VAN ELF

 1. Hillery schreef:

  Oh wat super leuk om te winnen! Me zus gaat namelijk niet meer bij mij in huis wonen… Dus kan ik haar make-up niet meer gebruiken, haha! Ik heb alles gedaan wat moest! Liefs, Hillery (hilleryschaap@hotmail.com)

 2. Demi schreef:

  Leuke actie 🙂 hoe heb je dat zo voor elkaar gekregen. Ik gebruik eigenlijk weinig make up of andere spullen dus ik doe niet mee, het is veel leuker als er iemand wint die er echt veel gebruik van gaat maken!
  X

 3. Bertine schreef:

  wat een leuke winactie! ik doe graag mee! volg jou en elf op alles wat hierboven staat! mijn mailadres: bertine @ aboutfashion.nl (aan elkaar, dit vanwege buitenlands spam)

 4. just like a lovely fairytale schreef:

  Heel leuk dat je me volgt Malou! 🙂
  Ik volg jou nu ook ^^
  En als je het niet erg vind doe ik meteen graag mee met deze leuke winactie want ELF is een heel fijn merk!

  Ik volg jou nu dus met bloglovin 🙂
  Ik had de ELF facebook al geliked en ik heb nu ook jou facebook pagina geliked.

  mijn e-mailadres is: justlikealovelyfairytale@hotmail.com

  Momenteel loopt er op mijn blog ook een winactie. Misschien vind je het leuk om daar ook aan mee te doen? http://www.justlikealovelyfairytale.blogspot.nl/2013/01/win-een-verrassingspakket-van-papapanl.html

  Liefs, Esmée

 5. Amber schreef:

  Oh my god, wat ontzettend gaaf!!! Ik wil al super lang iets proberen van ELF, maar de verzendkosten houden me altijd tegen, terwijl ik er alleen maar goede dingen over hoor.
  Ik volgde je al op Bloglovin en heb het artikelg geliked.
  Verder like ik je op FB en like ik ELF op FB.

  Hier mijn email: ambervandijl@hotmail.com

  Nu heel hard duimen!

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.