CHI SILK INFUSION

Het merk Chi kennen jullie vast wel. Dit product van Chi, de Silk Infusion is een leave-in treatment dat geschikt is voor ieder haartype en het kan zowel op nat als op droog haar worden aangebracht. Volgens Chi is het de ultieme verzorging. Het versterkt het haar, het geeft je haar een natuurlijke glans en het biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf en warmteapparaten. Daarnaast zorgt het ervoor dat je har makkelijker doorkambaar wordt. 

Het product dat ik test bevat 15 ml. Een klein flesje dus, maar je hebt maar een heel klein beetje van het product nodig, dus je kunt er best lang mee. Ik heb het gebruikt voor de punten van mijn haar, omdat die redelijk droog zijn.
Nadat ik het product had gebruikt, merkte ik meteen verschil. Mijn haar werd er meteen heel zacht van en ik kon het veel makkelijker doorkammen. Je voelt het niet in je haar je haar wordt er ook niet vet van. Ik ben dus erg tevreden over dit product.
Pluspunten:
– Het maakt je haar zacht
– Je haar wordt makkelijk doorkambaar
– Het voelt licht aan en maakt je haar niet vet
– In veel verschillende formaten verkrijgbaar
Minpunten:
– Grotere verpakkingen zijn redelijk duur.
Een verpakking van 15ml kost € 2,88 en is verkrijgbaar via Johnbeerens.com.

25 gedachten over “CHI SILK INFUSION

  1. Sheela schreef:

    goede review! Ik heb nog geen producten van CHI getest(buiten een stijltang) maar deze lijkt me heel fijn.
    Je hebt een leuke blog, ik volg je 🙂 <3

  2. Estrella schreef:

    Ik gebruik dit product al zo'n 2 jaar, ik gebruik 'm vooral wanneer ik m'n haar ga stijlen met de tang, maar je kunt 'm inderdaad ook gewoon als haarserum gebruiken. Zelf koop ik altijd een 150ml flesje op Ebay bij StrawberryNET, kost iets van 23 Euro inclusief verzenden, terwijl je bij de kapper ook 20 Euro kwijt bent voor een flesje van 50 ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.