NAGELLAK VAN CLAUDIANAILS

Een tijdje geleden liet ik jullie al kennis maken met nagellak van Claudianails.nl. Deze nagellak is van professionele kwaliteit en het is verkrijgbaar in veel leuke kleurtjes. Vandaag review ik de kleuren 34, 24, 32 en 20. 

Kleur nummer 34 is een mooie blauw/paarse kleur met een hele mooie glans. Deze kleur is een beetje metallic en ik vind het een heel gaaf lakje! De dekking is heel goed en de nagellak droogt snel. 
Kleur nummer 24 is een mooie rode kleur die een beetje naar roze neigt. De nagellak dekt redelijk goed, maar je hebt wel twee laagjes nodig. Ook is de nagellak snel droog.
Kleur nummer 32 is een roze-achtig nagellakje. Ik ben niet zo heel erg fan van de kleur, maar dat is natuurlijk erg persoonlijk. De dekking is beter dan ik had verwacht, ondanks dat het een lichte kleur is, dekt de nagellak goed. Het duurde wel iets langer dan bij de andere nagellakjes voordat het droog was. 
De laatst kleur, nummer 20, is een heel lief roze kleurtje met subtiele glitters. Ik houd van roze nagellak en deze zal ik waarschijnlijk vaker gaan dragen. De dekking is best goed voor zo’n lichte kleur en de nagellak is heel snel droog. 
Deze nagellak is voor € 2,20 te koop op Claudianails.nl.
Pluspunten: 
– Fijn kwastje
– Fijne structuur
– De meeste kleuren drogen snel
– Goedkoop
Minpunten: 
– Sommige lakjes dekken niet zo goed

20 gedachten over “NAGELLAK VAN CLAUDIANAILS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.