CRAZY CAT LADY TAG

Inmiddels is het al een jaar geleden dat Guusje bij ons kwam wonen. Ik wilde al heel lang een kat, maar Bart wilde het niet. Toen we uiteindelijk toch gingen kijken bij mensen die kittens hadden, was Bart ook helemaal om. Een week later haalden we deze lieve kat op en ik heb er geen moment spijt van gehad. Toen ik deze tag tegenkwam, besloot ik meteen dat ik hem ook in wilde vullen.

Schattigste foto van je kat
Moeilijk, want ik heb best veel schattige foto’s van Guusje. Onderstaande foto is toch wel een van de schattigste foto’s.
Bijzondere eigenschappen
Guusje is sowieso wel een bijzondere kat met een bijzonder karakter. Ze gooit bijvoorbeeld altijd eerst haar brokjes naast het bakje, en daarna gaat ze ze pas opeten. Water uit een glas vind ze lekkerder dan water uit haar eigen bakje en ze heeft nog steeds een zuigbehoefte. Waarschijnlijk komt dat doordat haar moeder is overleden toen Guusje een week oud was. 
O ja, en Guusje wil in alle babydingetjes gaan liggen. De maxi cosi, het wipstoeltje, de kinderwagen, het aankleedkussen.. Alles vind ze leuk en interessant.
Omschrijf het geluid dat je kat maakt
Guusje maakt eigenlijk niet zo vaak geluid. Alleen als ze eten wil, dan begint ze te mauwen. En dat klinkt echt als maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauw. Als ze door heeft dat ik eten voor haar aan het maken ben, doet ze dat echt heel hard en heel vaak.
Koosnaam
Guus, Pluisje, Pluusje (want dat rijmt op Guusje’, Konijn (dat zegt Bart nog steeds omdat hij zogenaamd niks met katten heeft), Poes, en verder kan ik zo even niks bedenken.
Bekentenis
Guusje is helemaal verliefd op Bart. Als Bart niet thuis is, komt Guusje regelmatig bij me liggen, maar als Bart thuis is, is hij veel interessanter. Ze wordt helemaal dol als hij thuiskomt en ze wil meteen knuffelen.
Wat voor kat zou jij zijn?
Ik denk dat ik net als Guusje een luie huiskat zou zijn. Hoewel Guusje wel heel erg een binnenkat is, buiten vind ze alles eng. Zo erg ben ik ook weer niet haha.
Tip voor andere crazy cat ladies
Guusje is best een moeilijke eter en vooral brokjes vindt ze eigenlijk niks. Totdat ik voer van Purina One haalde (nee, ik wordt niet gesponsord). Ik heb haar echt nog nooit zoveel zien eten en volgens mij is ze ook echt zwaarder geworden. Ook heb ik het idee dat ze meer energie heeft, dus ik blijf dit voer zeker kopen. 

22 gedachten over “CRAZY CAT LADY TAG

  1. Lies schreef:

    Wat een leuke tag en de foto's zijn ook allemaal zo schattig! Ik heb het bij mijn hond ook dat hij nog steeds die zuigbehoefte heeft en hij is nu 8 jaar. Hij is door de vorige eigenaar veel te jong bij de moeder weggehaald en na een weekje deden ze hem ook alweer weg en kwam die na heel wat huizen gezien te hebben hier terecht.

  2. Kirsty schreef:

    Aaawww Guusje is zo cute! <3 Wij hebben geen kat maar uiteindelijk willen we dat wel; ik wil al mijn hele leven een kat, maar heb er nog nooit een gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.