MIJN HOOGTEPUNTEN VAN 2014

2014 was toch eigenlijk wel echt ons jaar. Bart en ik zijn getrouwd, we raakten zwanger en Nomi werd geboren. Daarnaast hebben we nog veel meer leuke dingen gedaan en daarom besloot ik net als vorig jaar, een artikel te schrijven over de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

In januari gingen we samen met mijn ouders en zusje op vakantie naar Lanzarote. Het was een hele leuke vakantie en Lanzarote is echt heel mooi! Als je nog op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming; Lanzarote is een absolute aanrader.
In januari slaagde ik voor mijn examen en in februari kreeg ik mijn diploma!
In april was mijn vrijgezellenfeest, een hele leuke dag waarop we onder andere bonbons maakten en gingen wokken.
Op 9 mei zijn Bart en ik getrouwd. Het was een geweldige dag, alleen het weer zat niet zo mee. Toch was het eventjes droog toen we foto’s gingen maken, daar hadden we heel veel geluk mee. 
Overdag hielden we het klein, maar ’s avonds nodigden we wat meer mensen uit voor het feest. Het was echt heel leuk en volgens mij heeft iedereen zich goed vermaakt.
Twee dagen na onze trouwdag gingen we naar Italië, onze laatste vakantie met zijn tweetjes.
Toen we net terug waren uit Italië, hadden we de eerste echo. We bleken 5 weken verder te zijn dan we dachten, maar dat hele verhaal kun je hier lezen.
Mijn zwangerschap was sowieso wel een hoogtepunt. De 20 weken echo was bijvoorbeeld een heel mooi moment. We konden alles heel goed zien en er werd gelukkig niks geks gevonden.
Ook de zomer was een hoogtepunt. Ik deed animatiewerk op de camping van mijn ouders en dat was heel erg leuk.
De geboorte van Nomi was absoluut het mooiste hoogtepunt van het jaar. Op 10 november werd ze geboren. Ze werd geboren met een keizersnee en daar schreef ik een artikel over.
Drie dagen later mochten we naar huis, dat was ook echt een hoogtepunt.
Jullie hebben al kunnen lezen dat ik Kerst erg leuk vind en daarom hoort dat ook bij mijn hoogtepunten. Het was Nomi’s eerste Kerst, en dat maakt het natuurlijk nog wat specialer.
Gerelateerde artikelen:

14 gedachten over “MIJN HOOGTEPUNTEN VAN 2014

  1. Manon Boerakker schreef:

    Oh ik wist niet dat je ook een Directiesecretaresse/managementassistente opleiding hebt gedaan. Ik heb die diploma namelijk ook, hihi! leuk zeg. Ik kan mij voorstellen dat Nomi's de geboorte je mooiste hoogtepunt was, geniet er maar van! ik wil je alvast een fijne jaarwisseling wensen x

  2. Dagmar Valerie schreef:

    Aah wat een stralende hoogtepunten en wat zag je er toch prachtig uit in je mooie jurk. Zo fijn dat je nu zo'n liefdevol en mooi gezin hebt, Nomi is echt een beauty. Ik wens jullie samen veel geluk, warmte en liefde voor in het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.