DAGBOEKJE #86

Sinds we met Nomi terug waren uit het ziekenhuis, was Guusje al bang voor haar. Het duurde heel lang voordat ze voor het eerst bij Nomi kwam kijken, en zo gauw ze begon te huilen, rende Guusje naar boven. De afgelopen twee weken gaat het steeds beter. Guusje komt regelmatig even kijken en als Nomi huilt, blijft ze gewoon in de kamer. Ik ben blij dat Guusje nu een beetje aan Nomi went, dus besloot ik mijn dagboekje te beginnen met foto’s van deze twee schatjes.

Toen gebeurde dit opeens afgelopen week. Ik zat met Nomi op de bank, en Guusje kwam bij me liggen. Dit was sowieso de eerste keer in ongeveer een half jaar tijd dat Guusje bij me op schoot kwam, en dat terwijl Nomi er ook was! Op de foto rechts heeft Nomi een pakje aan die ik bijna 25 jaar geleden ook droeg, schattig hè?
Al een tijdje lag Nomi soms boven de dekens als ik haar uit bed haalde, maar alleen als ze huilde. Ze kruipt dan heel snel omhoog, echt binnen een minuut. Vorige week ging ik bij het eerst huiltje meteen naar haar toe, en toen lag ze helemaal bovenin het bedje. Ze voelde ook best koud, dus waarschijnlijk lag ze al een tijdje zo. Eigenlijk is ze nog iets te klein voor deze slaapzak, maar we probeerden het toch. En guess what, ze sliep door! Je weet natuurlijk nooit of het door de slaapzak komt, maar die blijven we wel gebruiken.
Vrijdag ging ik voor de nacontrole naar het ziekenhuis, samen met mijn moeder, zusje en Nomi. Ik mag nog niet autorijden, dus ik kon niet alleen met Nomi gaan. Alles was goed, dus ik ben genezen verklaard!
Bijna Kerst, jeej! Ik heb er echt zin in en ik vind alle kerstversiering zo leuk, dus ik kon het niet laten om er foto’s van te maken. 
Gerelateerde artikelen:

– Dagboekje #83
– Dagboekje #82

10 gedachten over “DAGBOEKJE #86

  1. Lindsay | lindsayvallen.nl schreef:

    Leuk overzicht! Ik heb ook zo'n slaapzak gekocht (in de allerkleinste maat), was al benieuwd of dat goed werkte. Ik lees overal dat een dekbed niet slim is omdat ze zichzelf dan kunnen verstikken, maar een slaapzak met lakentje de voorkeur heeft. Als ze daar ook nog beter van slapen, dubbel win 😉

  2. Inge en Steffen schreef:

    Guusje had blijkbaar ook wat tijd nodig, maar dat is dus ook in orde gekomen! En doorslapen, zalig zeg!
    Heel schattig rendier, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.