HERFST IN JE HUIS

Het leukste aan de herfst vind ik absoluut de knusse sfeer. Lekker op de bank met pantoffels aan, een dekentje over en een kopje thee. Ondanks dat ik heel erg van de zomer en van warmte hou, zijn dat dingen die ik ’s zomers wel eens mis. Vooral toen het laatst 35 graden was, verlangde ik wel eens naar koude herfstavonden. Binnenkort wil ik mijn huis weer wat meer in herfstsferen brengen en daarom ben ik op zoek gegaan naar foto’s van mooie herfstinterieurs en leuke accessoires. 

Kaarsjes, ik hou ervan. Vooral geurkaarsen vind ik heel lekker en in de herfst en winter steek ik eigenlijk iedere avond wel geurkaarsjes aan. Het leuke aan kaarsjes is ook dat het overal past. Of je nou een eigen huis hebt, een studentenkamer of een slaapkamer, kaarsjes staan altijd gezellig en als je een lekkere geurkaars aansteekt, ruikt de hele kamer heerlijk!
Bovenstaande items zag ik bij Otto en als mijn huiskamer wat groter zou zijn, zou ik de bank meteen willen hebben. Je kunt er heerlijk op zitten en je hebt echt alle ruimte. Ik denk dat de kussentjes hierboven er heel leuk bij zouden staan, en daarnaast zou ik er nog een leuk dekentje bij willen. Zelf heb ik ook een bank met een chaise longue, maar die is lang niet zo groot als deze. Groter zou ook echt niet passen, maar als ik ooit groter ga wonen, weet ik waar ik moet kijken voor een nieuwe bank.
Dekentjes en kussen zijn echt perfect voor de herfst en ze maken je kamer meteen veel gezelliger. Ik zit regelmatig ’s avonds tv te kijken met een lekker vest aan, onder een dekentje, met wat lekkere kussens naast me. Door bovenstaande foto’s krijg ik helemaal zin in de herfst! 
Hebben jullie al zin in de herfst?

15 gedachten over “HERFST IN JE HUIS

  1. Patricia schreef:

    Ik ben al langzaam begonnen met leuke, knusse decoratie in mijn kamer te doen echt heerlijk om te doen! Alleen van de week wordt het weer super mooi weer, dan zal het wel heel raar staan die herfstdecoratie haha.

  2. manoontje schreef:

    Jammer dat de zomer zo snel voorbij was en een paar lekkere dagen zouden geen kwaad kunnen, maar zeker zin in de herfst! De laatste foto met openhaard is voor mij echt het ultieme herfstplaatje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.