DAG DRAAGZAK. SUCCES OP LESBOS

Dat vluchtelingen water, kleding en onderdak nodig hebben, kan iedereen wel bedenken. Maar twee yogaschooleigenaren kwamen met een heel goed idee: draagdoeken en draagzakken sturen naar Lesbos. En laat ik nou een een draagzak in de kast hebben liggen die ik niet gebruik.

Misschien hebben jullie het wel gezien, baby’s en kinderen die in dozen of tassen werden vervoerd terwijl hun vader of moeder ook nog hun eigen spullen mee probeert te nemen. Ik heb jullie laatst ook al verteld dat een draagzak ontzettend praktisch is, en zeker ook voor vluchtelingen die vaak ontzettend ver moeten lopen met hun kinderen. Daarnaast voelt het kindje zich veilig in een doek of draagzak.
Alle draagdoeken en draagzakken zijn welkom, dus ook mijn niet-ergonomische drager. Het schijnt dat er mensen zijn die daar moeilijk over doen, maar kom op zeg. Die mensen hebben wel belangrijkere dingen aan hun hoofd dan een goede M-houding.
Gisteravond heb ik mijn draagzak naar Hengelo gebracht, naar een van de inzamelpunten. Mijn draagzak gaat dus naar Lesbos en ik ben blij dat ik op deze manier kan helpen.
Wil jij ook een draagdoek of draagzak doneren? Of wil je op een andere manier helpen? Kijk dan even op deze Facebookpagina.
Gerelateerde artikelen:

6 gedachten over “DAG DRAAGZAK. SUCCES OP LESBOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.