Mama & beauty tag

Het is nu misschien moeilijk voor te stellen, maar mijn blog begon als een soort van beautyblog. Inmiddels is mijn blog veel persoonlijker geworden, maar ik vind beauty nog steeds erg leuk. Toen ik de ‘mama & beauty tag’ tegenkwam op de blog van Saskia, besloot ik hem ook in te vullen.

Houd je van lekker tutten of houd je je daar niet zo mee bezig?
De ene keer wel, de andere keer niet. Meestal niet trouwens. Als ik gewoon thuis ben, doe ik weinig aan mijn uiterlijk. Maar zo nu en dan vind ik het heerlijk om wat langer voor de spiegel te staan.
Heb je elke dag een vaste beauty routine?
Nee, niet echt eigenlijk. Nou ja, ik doe bijvoorbeeld wel altijd mascara op en meestal ook een beetje foundation, maar de rest wisselt enorm.
Betrek jij je kind(eren) bij de verzorging en het make-uppen?
Nee, daar is Nomi echt nog te jong voor. Hoewel ze nagellak al wel heel interessant vindt. Toen ik laatst mijn nagels had gelakt, zat ze er de hele tijd aan haha.
Zijn er met betrekking op beauty dingen die je veranderd hebt sinds je moeder bent?
Ja, ik merk dat ik wel wat minder bezig ben met beauty. Toen Nomi net was geboren, heb ik twee weken helemaal geen make-up gedragen. Nu doe ik ook niet vaak dingen waar veel tijd in gaat zitten, zoals mijn haren krullen. Je zult zien dat Nomi gaat huilen als ik halverwege ben, en dat ik dan geen tijd meer heb om het af te maken. Ook nagels lakken is niet zo heel handig met een baby, dus dat doe ik ook niet meer zo vaak.
Ben je, sinds je moeder bent, anders tegen beauty aan gaan kijken?
Nee, niet echt eigenlijk.
Doe je snel je verzorging en make-up of wacht je op een moment dat je meer rust hebt?
Ligt eraan, ’s ochtends doe ik het meestal gewoon ‘even snel’. Maar als ik er wat meer tijd voor wil nemen, doe ik het op een ander tijdstip.
Mag je kind spelen met je make-up?
Nee.
Stel dat je dochter van drie graag nagellak op wil, wat doe je dan?
Dan krijgt ze nagellak op, dat vind ik geen probleem.
En stel dat je zoon van drie nagellak wil?
Eh, dat vind ik wel een lastige eigenlijk. Aan de ene kant denk ik, waarom niet? Maar aan de andere kant wil ik ook niet dat kinderen hem daarmee zouden pesten ofzo.
Als je dochter make-up wil dragen, vanaf welke leeftijd zou je dat goedkeuren?

Volgens mij was ik zelf 12 toen ik zo nu en dan make-up gebruikte. Ik zou het op die leeftijd geen probleem vinden, zo lang het niet te veel is. Een beetje mascara zou ik niet erg vinden.Zo, dat waren mijn antwoorden. Overnemen mag natuurlijk, maar vermeld er even bij dat de tag is bedacht door Saskia.

4 gedachten over “Mama & beauty tag

  1. Saskia schreef:

    Super leuk dat je het ook hebt ingevuld! En leuk om je antwoorden te lezen 🙂 na de bevalling van Sophia heb ik ook de eerste paar weken bijna geen make up gedragen, was best fijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.