DAGBOEKJE #109; DIERENTUIN, FAMILIEWEEKEND EN PRIMARK

Vorige week deden we een aantal leuke dingen. Op tweede pinksterdag had ik het briljante idee om naar de dierentuin in Nordhorn te gaan, en ik was natuurlijk niet de enige die dat had bedacht. Wat was het daar druk zeg! Afgelopen weekend hadden we familieweekend met de familie van Bart en zondag gingen we even Enschede in.

Nordhorn (Duitsland) is ongeveer 40 minuutjes rijden voor ons en ik had gehoord dat het een hele leuke dierentuin is, dus we besloten daar naartoe te gaan. We konden bijna geen parkeerplaats vinden en er stond een gigantisch lange rij voor de kassa, maar uiteindelijk was het heel leuk. Nomi heeft continu om zich heen zitten kijken en zelf vind ik dierentuinen ook altijd leuk. 

Volgens mij is Nomi weer uit haar sprongetje (even afkloppen), want ze is weer gewoon vrolijk. Ze zegt telkens ‘dada’ en ‘daddy’, ook tegen Guusje. Ze maakt steeds meer geluidjes en dat is natuurlijk heel leuk om te horen. 

Woensdag en donderdag werkte ik, dus Nomi ging voor het eerst twee dagen achter elkaar naar haar oma’s. Ik was benieuwd hoe dat ging, maar het ging heel goed. Ze gedroeg zich er niet anders door. 

Zaterdag gingen we naar Drenthe, voor het familieweekend. Het was heel gezellig en Nomi vond het heel leuk om andere kinderen te zien. Slapen wilde ze niet, dus toen ze moe werd liep ik bijna een gehoorbeschadiging op haha. Uiteindelijk viel ze bij mij in slaap en toen ze wakker werd, was alles weer goed. Gisteren gingen we even naar Enschede, en we kochten wat dingetjes bij Primark. 
Gerelateerde artikelen:

8 gedachten over “DAGBOEKJE #109; DIERENTUIN, FAMILIEWEEKEND EN PRIMARK

  1. Cassandra schreef:

    Ben benieuwd wat je hebt geshopt bij de Primark, heerlijk he zo dichtbij?!
    Maar de dierentuin in Nordhorn is dus een aanrader? Binnenkort toch maar een keertje kijken dan šŸ˜€
    Nomi ziet er prachtig uit! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.