DAGBOEKJE #115; TULA, HUIZENJACHT EN SHOPPEN

Nu zul je misschien denken, ‘Tula?’ Ik kan me voorstellen dat lang niet iedereen weet wat het is (ik ken het ook nog niet zo lang) maar ik kreeg hem zaterdag binnen en ik ben er nu al verliefd op. Het is een draagzak en ik heb hem natuurlijk nog niet zoveel gebruikt, maar ik vind hem erg fijn. Nomi zit er nog een beetje laag in, maar ik heb wat tips gekregen en dat komt vast goed. Ook ging ik deze week shoppen met mijn zusje en onze huizenjacht ging weer verder.

Nomi is zich ontzettend snel aan het ontwikkelen opeens en als ik niet oplet, rolt ze de hele kamer door. Ze blijft niet meer op het kleed liggen, stoot telkens haar hoofd aan de tafelpoot of aan de stoel en ze doet pogingen om te kruipen. Nomi en Guusje kunnen het ook steeds beter met elkaar vinden.

We gingen weer kijken bij twee huizen en een daarvan staat ons wel aan. We gaan binnenkort een tweede bezichtiging doen. Ook kreeg ik een heel leuk pakketje binnen met kleertjes voor Nomi.

Woensdag ging ik winkelen met mijn zusje en tussendoor aten en dronken we wat bij de Hema. We waren in Enschede en we gingen even naar de Primark, maar wat een bende was het daar zeg.

Twee dingen waar Nomi heel erg van onder de indruk is; Guusje en Nijntje.

Nomi ligt dus continu op haar buik en probeert vooruit te komen, maar dat lukt nog niet. Het shirtje rechts kocht ik bij Primark.

En nu Nomi 8 maanden oud is, mag ze wat andere dingen eten. Ze eet nu brood met boter en laatst at ze een potje bij Ikea.

Zaterdag waren we bij mijn ouders en mijn vader maakte deze foto’s.

En daar is hij dan, mij Tula! Ik bestelde hem bij Ecorijk.nl (nee ik heb hem niet gekregen) en de eigenaresse was ontzettend behulpzaam. Ik vertelde haar over de Babybjorn en ze heeft me vanalles uitgelegd over deze draagzak. En ik vind hem zo mooi! En gisteren maakte ik nog een foto van Nomi, die weer probeerde te kruipen.
Hoe was jouw week?
Gerelateerde artikelen:

12 gedachten over “DAGBOEKJE #115; TULA, HUIZENJACHT EN SHOPPEN

  1. Nesrin schreef:

    Ahh die Nomi lekker aan het rollen. Nu komt de kidsproof house fase aan 😉 de periode dat je niet zomaar een stekker in het stopcontact kunt steken of de trap af kunt rennen…Heel leuk om te zien dat ze zo groeit en een grote meid wordt.

    De draagzak ziet er heel leuk uit. Ik heb ooit een mijn zoon van vier maanden erin gedaan maar mijn rug die hield het niet ook al was het een kort loopje naar het schoolplein toe en weer terug. Heb jij hier geen last van?

  2. Bertine schreef:

    wat een bende in de primark zeg, normaal vind ik het daar altijd wel netjes! maar nu ga ik ook nooit op echt drukke dagen moet ik zeggen.. en prachtige foto's van je vriend en dochter, gemaakt door je vader:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.