DAGBOEKJE #94

Afgelopen week was weer een leuke week, waarin ik eigenlijk weinig bijzonders deed. Het was best mooi weer, dus ik ging regelmatig met Nomi naar buiten. Soms in de draagdoek (wat ze heerlijk vindt) maar soms met de kinderwagen, omdat dat toch wat makkelijk is als ik bijvoorbeeld boodschappen mee moet nemen. 

Dinsdag moesten we een echo van Nomi’s heupjes laten maken, en die was helemaal goed! Geen heupafwijking dus 🙂  ’s Avonds gingen we een huis bezichtigen, maar we zijn er nog niet helemaal uit wat we daarmee willen. 
Ook wandelde ik een stuk met Nomi, en ze viel bijna meteen in slaap. En ze is alweer drie maand oud!
Ook shopte ik wat dingetjes, onder andere deze schoenen en een horloge van Daniel Wellington.
Zo zien mijn ochtenden er meestal uit. Ik haal Nomi op en ze drinkt bij mij in bed, en daarna ligt ze nog even bij me. Daarna leg ik haar vaak nog even in bed, en heb ik tijd om te ontbijten. 
De laatste tijd moet álles in Nomis mond. Handjes, de rammelaar, haar knuffeltjes, de dekens, alles. Ze is ook erg fan van haar speentje. 
Hoe was jouw week?
Gerelateerde artikelen:

12 gedachten over “DAGBOEKJE #94

    • admin schreef:

      Ze zou sowieso al een echo krijgen omdat ze minimaal 10 weken in een stuit heeft gelegen. Daarnaast zijn haar plooien niet gelijk en de arts op het consultatiebureau vermoedde dat ze een heupafwijking zou hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.