DAGBOEKJE #117; KRAAMVISITE, WOKKEN EN ZOMERSTORM

Afgelopen week was ik weer veel op de camping van mijn ouders en vooral aan het begin van de week, toen het mooi weer was, was dat natuurlijk heerlijk. Nomi vindt het er nog steeds heel leuk en ze vindt vooral kinderen erg interessant. Ook ging ik op kraambezoek, we gingen wokken en tijdens de ‘zomerstorm’ reden we naar Duitsland.

Ik kreeg laatst wat vragen over de camping van mijn ouders. Mijn ouders zijn de eigenaren van de camping; Camping de Kattenberg. Als je hier klikt, kun je er meer over lezen. Ik hielp vorige week een beetje mee met de animatie, ik maakte bijvoorbeeld kaartjes voor het spel Weerwolven van Wakkerdam. 

Dinsdag ging ik samen met mijn moeder op kraambezoek bij mijn nicht, die pas is bevallen van een zoontje. Nomi ging ook mee en wat een verschil is dat zeg! Ik kan me nauwelijks meer voorstellen dat Nomi ook zo klein was.

We hebben al een paar jaar een druivenplant in de tuin staan, maar er groeiden telkens geen druiven aan. Dit jaar wel en meteen ook een flinke tros. Vrijdag was mijn schoonmoeder jarig en we gingen wokken. Nomi ging mee en ze vond het erg leuk. Aan het einde werd ze wel een beetje moe en begon ze te jengelen, maar verder ging het heel goed.

Zaterdag besloot ik weer eens op de weegschaal te gaan staan en eindelijk zit ik echt 5 kilo onder mijn gewicht van voor de zwangerschap. Ik bleef de hele tijd rond de 4,8 kilo zitten, maar nu is er 5 kilo af. Ik weeg dus 23 kilo minder dan in november, haha. Zaterdagmiddag gingen we even naar Duitsland, omdat het wel mee leek te vallen met het weer. Uiteindelijk begon het toch flink te waaien, maar we zijn weer veilig thuisgekomen. 

Zondag was het weer wat beter weer en ’s ochtends ging Bart even fietsen met Nomi. Verder deden we erg weinig. We gingen even naar mijn ouders en verder won bankchillen het van schoonmaken.
Gerelateerde artikelen:

6 gedachten over “DAGBOEKJE #117; KRAAMVISITE, WOKKEN EN ZOMERSTORM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.