DAGBOEKJE #76

Afgelopen week was een hele leuke week. Gisteren vierden we de verjaardag van mijn zusje (die vandaag jarig is, gefeliciteerd!) en daar hoorden natuurlijk gebakjes bij. Ik vond ze zo schattig, dat ik het niet kon laten om er een foto van te maken. Ik had eindelijk weer eens make-up op en mijn haar gedaan, dus was het tijd voor een selfie. 

Het is gewoon alweer oktober! Als het goed is, worden we volgende maand papa en mama, dus ik besloot alvast een kraambezoek boek te kopen, en ‘baby moment cards’, die me erg leuk lijken voor op foto’s. Er staat bijvoorbeeld op ‘vandaag ben ik 1 week oud’ of ‘vannacht heb ik voor het eerst doorgeslapen’. 
Begin vorige week was ik niet zo heel lekker, dus was ik vooral thuis, op de bank. Ik zag dit filmpje en het leek me erg handig om zelf ook kleding dividers te maken. Dit is het resultaat en ik vind ze nu al erg handig. Verder keek ik regelmatig Gossip Girl en Guusje kwam lekker bij mij liggen. 
Woensdag voelde ik me weer een stuk beter en ging ik met mijn moeder even naar Enschede. Natuurlijk gingen we even naar Primark en daar kocht ik wat dingetjes, die jullie binnenkort zullen zien in een shoplog. Toen ik thuiskwam, lag er een pakketje van Rimmel op de mat, altijd leuk! Jullie kunnen de reviews binnenkort lezen.
Zaterdag was het dierendag, dus werd Guusje extra vertroeteld. Ook leek het me leuk om op dierendag het artikel over deze foto online te zetten. 
Ook ging ik zaterdag samen met Bart even de stad in, want nu kunnen we dat soort dingen nog spontaan gaan doen (dat excuus gebruik ik trouwens al maanden, ideaal om te besluiten om een middagje te gaan winkelen). Op het terras was ik even vergeten dat het ‘eet geen dierendag’ was, en bestelde ik een tosti Hawaii. 
Mijn haar zag er echt niet meer uit, ik had ontzettende uitgroei, dus ik kleurde mijn haar bij met verf van Syoss. Zondag vierden we de verjaardag van mijn zusje en ik sloot af met een kopje thee en een Ferrero Rocher. 

24 gedachten over “DAGBOEKJE #76

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.