DAGBOEKJE #75

Mijn 75ste dagboekje, dat is wel een mooie mijlpaal, toch? Afgelopen maandag ging ik ’s middags naar de verloskundige voor een standaard controle, en alles was gewoon goed. De baby ligt nog steeds in een stuit, maar ze heeft nog ruimte om te draaien. En als ze dat niet doet, dan zien we wel hoe het verder gaat. Komt vast goed, en ook een keizersnee is niet het einde van de wereld. ’s Avonds ging ik naar mijn zwangerschapscursus en deze keer ging het over het begin van de bevalling, erg interessant! 

Vorige week voelde ik me prima en ik dacht dat ik genoeg energie had om naar de stad te fietsen. Dat had ik waarschijnlijk ook wel, maar halverwege kwam ik erachter dat mijn banden heel zacht waren, en dat trapt best zwaar. Ik had de uitzetlijst voor de baby meegenomen en ik kocht wat verzorgingsproducten. Volgens mij heb ik nu alles zo ongeveer compleet. 
Ik had opeens zo’n zin in beschuit met hagelslag! Dat at ik dus als ontbijt, lekker! ’s Avonds ging ik douchen met deze body scrub
Afgelopen weekend besloot ik dat de gordijnen in de babykamer echt op maat gemaakt moesten worden, dus dat deed ik. Ik had zoiets nog niet eerder zelf gedaan, dus het was even spannend, maar het is wel redelijk gelukt. ’s Avonds gingen we naar mijn ouders en speelde ik met Siem. 
Zondag had ik een lekker lui dagje. Ik las een stukje van het kraamtijdboek dat ik van de kraamzorginstelling kreeg. Guusje had ook een luie dag en lag verstopt in het babywasgoed. Dit moet nog gewassen worden, dus ik vond het niet zo erg, maar eigenlijk wil ik haar niet op de babykamer hebben.

17 gedachten over “DAGBOEKJE #75

  1. Kirsty schreef:

    Aaaww Guusje tussen het wasgoed, zo schattig! En beschuit met hagelslag, oh dear dat vond ik vroeger zo lekker! <3 Ben benieuwd of ze er ook een hele pure variant van hebben (70%), minder puur eet ik namelijk niet haha!

  2. Joyce schreef:

    Hopelijk draait jullie kleine toch nog en hoeft het geen keizersnede te worden. En ja katten tussen de babyspullen. Hier waren ze er ook niet weg te slaan, vooral de maxicosi was favoriet. Dat is nog steeds zo, daarom blijft die gewoon in de auto staan haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.