DAGBOEKJE #78

Het is weer maandag, dus het is tijd voor een nieuw dagboekje. Afgelopen week heb ik niet zo heel veel gedaan (maar volgens mij is dat wel logisch, aan het einde van mijn zwangerschap), maar het was wel weer een leuke week. Mijn moeder was vrijdag jarig en dat vierden we, verder had ik een afspraak bij de verloskundige en bij de gynaecoloog, waar je hier meer over kunt lezen, en ik zal jullie binnenkort weer updaten. 

Doordat ik best veel uurtjes doorbreng op de bank, ben ik bijna aan het einde van Gossip Girl. Ik moet dus op zoek naar een nieuwe serie, en via Instagram kreeg ik al wat goede tips.
Afgelopen week kreeg ik twee hele leuke pakketjes binnen. Links zie je een Dove pakketje die ik won via Womanistical.nl en rechts zie je de herfst/wintercollectie van Trind. Reviews komen binnenkort online. 
Zaterdag ging ik met Bart en mijn zusje naar Arnhem, om te shoppen. Nu kan het nog, haha. Toen ik onder de douche ging, bewees Guusje weer dat ze toch echt wel een rare kat is, ze kwam er namelijk ook onder staan. Heel even maar, maar ze was wel behoorlijk nat. 
Gisteren gingen Bart en ik naar Ikea. De stoel in de woonkamer was al een hele tijd kapot en ik wilde een nieuwe voordat de baby er is, dus dat moest meteen gebeuren (je weet nooit wanneer ze komt, en of ik volgend weekend nog in staat ben om de Ikea door te lopen). 
Hoe was jouw week?

15 gedachten over “DAGBOEKJE #78

  1. Manon schreef:

    Wat een fijne rustige week! Ben wel benieuwd welke stoel het nu is geworden.
    Ik had een redelijk rustige week, deze week paar leuke dingen maar moet ook beginnen met leren voor tentamens 🙁

  2. Jennifer schreef:

    Haha, dat op zoek naar een nieuwe serie ken ik, Gossip Girl heb ik zelf nog niet gezien, dus dat is voor mij wel een goede tip! 🙂 Zelf ben ik Pretty Little Liars aan het kijken en ik heb expres wat afleveringen bewaard voor straks als ik aan bed gekluisterd zit, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.