DAGBOEKJE #120; LAATSTE WEEKJE OP DE CAMPING

Vandaag zijn de eerste scholen weer begonnen, dus vorige week was de laatste week van het zomerseizoen op de camping van mijn ouders. Nomi en ik waren er regelmatig en Nomi blijft genieten van alle aandacht die ze daar krijgt. Het zal voor haar dus wel even wennen zijn om weer gewoon thuis te zijn.

Maandag was er kinderbingo en mijn zusje (die deel is van het animatieteam) vond dat Nomi ook mee moest doen. Dat deden we, en ze won onder andere dit boekje. Deze week zijn we ook begonnen met tandenpoetsen en Nomi vindt het erg interessant.

 

De nacht van maandag op dinsdag heeft Nomi nauwelijks geslapen. Ik dacht dat er nog een tandje aan zou komen, maar die is er nog steeds niet door. Ik moest wel lachen toen ik deze brief van de belastingdienst kreeg. Ik moet € 4,00 terugbetalen. Volgens zijn de administratiekosten hoger dan die € 4,00..

 

Dinsdagavond keek ik naar het voetbal op de camping en woensdag stond ik vroeg op om de summer finale van Pretty Little Liars te kijken.

 

Woensdagochtend maakte ik deze selfie met Nomi. ’s Avonds reed ik naar Borculo en de navigatie besloot me de toeristische route te laten rijden.

 

Nomi wordt wel echt groot nu hoor. Ze begint te staan (ze heeft nog wel steun nodig) en ze wil niet zo vaak meer bij me drinken, dus geef ik haar zo nu en dan water. Ze drinkt er niet zo veel van, ze vindt het vooral leuk om met het flesje te spelen.

 

’s Avonds was ik een serie aan het kijken terwijl Bart en Nomi samen aan het spelen waren. Zo leuk om te zien! Vrijdagavond besloot ik een witte magnum te eten als toetje, guilty pleasure!

 

Vrijdagavond speelde ik ‘boeren bridge’ met mijn tante, mijn zusje en Bart. Echt een leuk spel! Zaterdag wilde Bart iets doen, en we besloten naar Almere te gaan. Daar lezen jullie binnenkort meer over.

 

Zondag kwam een vriendin van me langs met haar vriend en daarna gingen we naar mijn ouders. Mijn moeder kwam aan met deze vingerpoppetjes en Nomi vond het erg leuk! Later was ze heel erg huilerig, totdat ik ‘To Nomi’ van Dewi opzette. Meteen was ze stil!
Gerelateerde artikelen:

4 gedachten over “DAGBOEKJE #120; LAATSTE WEEKJE OP DE CAMPING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.