FULLTIME BLOGGEN

Laatst vroeg iemand me hoe ik het vond om geen werk meer te hebben en veel thuis te zitten. Toen kon ik daar nog niet echt antwoord op geven, omdat ik de afgelopen weken veel bij mijn ouders op de camping ben geweest. Daar is altijd wel iets te doen, dus ik hoefde me niet te vervelen. Maar nu het seizoen voorbij is, ben ik natuurlijk wel veel thuis.


Natuurlijk ben ik in eerste instantie fulltime moeder, maar daarnaast heb ik nu ook best veel tijd om te bloggen. En die tijd wil ik goed gaan gebruiken. Jullie hebben waarschijnlijk wel gemerkt dat er de laatste tijd niet iedere dag een artikel online is gekomen en uitgebreide artikelen waren ver te zoeken. Maar ik ga nu proberen om daar verandering in te brengen. Dit is het plan:

Maandag: dagboekje + ander artikel
Dinsdag: 1 artikel
Woensdag: om de week een persoonlijk verhaal + ander artikel. De andere week 2 eigen artikelen
Donderdag: 1 artikel
Vrijdag: 2 artikelen
Zaterdag: 1 artikel
Zondag: 1 artikel

Behalve het dagboekje en de persoonlijke verhalen, heb ik dus niet echt vaste dagen voor bepaalde artikelen. Natuurlijk blijven de terugkomende artikelen wel gewoon bestaan, zoals de maandupdates over Nomi, shoplogjes, outfitjes van Nomi, et cetera. Daarnaast wil ik ook wat andere onderwerpen aansnijden, maar ik weet nog niet helemaal hoe en wat.

Als jullie ideeën hebben, hoor ik het natuurlijk graag. En ik ben ook wel erg benieuwd wat jullie graag willen lezen op mijn blog.

Gerelateerde artikelen:
– Over gratis spullen en gesponsorde artikelen
– Tropenrooster
– Laatste werkdag

12 gedachten over “FULLTIME BLOGGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.