SHOPLOGJE

Ik krijg best wel vaak pakketjes, en inmiddels kent de pakketbezorger mij dus wel. Maar niet alleen mij, ook Bart is inmiddels een bekende van hem. Het is nu zo erg dat pakketjes op Bart zijn werk worden bezorgd als ik niet thuis ben. Laatst kwam Bart thuis met de mededeling dat hij ‘weer een pakketje’ voor mij had. Oeps.

Ik bestelde weer wat dingetjes bij Ter Stal en net zoals de vorige keer ging ik voor items voor mij en voor Nomi. Voor mezelf bestelde ik dit mintgroene vest (voor € 19,95) en deze slippertjes (voor een tientje). En die lopen lekker! Bijna net zo lekker als mijn Havaianas, dus ik draag ze regelmatig.
Voor Nomi koos ik vooral voor wat praktischere dingen. Ik bestelde deze slaapzak, die een tientje kost, en twee rompertjes. Het setje van twee kost € 6,00.
Dit shirtje was te leuk om niet te bestellen, kijk die slippertjes! Hij kost € 5,00. Ik had al eerder sokjes besteld bij Ter Stal en die bevielen erg goed (maar ze zijn inmiddels bijna de klein) dus ik bestelde weer een setje. Een setje van drie kost € 2,00.
Shop jij wel eens bij Ter Stal?
Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.
 
 
Gerelateerde artikelen:
– New in

11 gedachten over “SHOPLOGJE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.