DAGBOEKJE #121; WEER THUIS, CONSULTATIEBUREAU EN WINKELEN

Nadat we vijf weken lang redelijk veel op de camping van mijn ouders waren, zijn we nu weer gewoon thuis. Deze week was ik vooral bezig met het huis opruimen (wat trouwens voor geen meter opschiet, wat een bende is het hier zeg), we gingen naar het consultatiebureau en Nomi en ik gingen samen met mijn moeder een middagje winkelen in Hengelo.

Nomi tijgert nog steeds achteruit en daardoor zit ze regelmatig vast achter meubels. Ik besloot haar kledingkast weer opnieuw in te delen, ik haalde de kleine maatjes eruit en ik hing de grotere maatjes erin.

Dinsdag hadden we een afspraak op het consultatiebureau. Nomi is niet groot, maar alles was helemaal goed. Daarna deden we boodschappen en ik haalde wat fruit, waar ik later fruithapjes van maakte. 

Nomi ontwikkelt zich best snel de laatste tijd. Ze wil alles zelf doen, ook eten, waardoor ze helemaal onder de appelstroop zat. Haar xylofoon is op dit moment absoluut haar favoriete speelgoed.

Donderdag gingen we met mijn moeder even naar Hengelo. Nomi kreeg van mijn moeder een winterjas, een sjaal, een muts en handschoenen. Verder kocht ik slofjes en rompers. Later die middag kregen we een heel leuk pakketje binnen, met onder andere dit t-shirtje. Daar lezen jullie later meer over (en jullie kunnen weer iets winnen!).

Zaterdag hadden we een schoonmaakdagje. We hebben onder andere de vriezer ontdooit (doodeng, want ik deed mijn gekolfde melk zolang in de koelkast in de schuur en ik was heel bang dat alles zou ontdooien), ik maakte de koelkast schoon en toen besloot ik ook maar meteen de vaatwasser te reinigen. Uiteindelijk zagen de koelkast, de vriezer en de vaatwasser er weer als nieuw uit.

Verder deden we niet zoveel bijzonders. We wandelden een stukje, zaterdagavond gingen we naar mijn ouders en verder waren we vooral lekker thuis (en in de tuin).

Gisteren gingen we even naar de Prénatal, weer op zoek naar een autostoeltje. Dat schiet niet echt op, want we hebben er nog steeds geen. Ik deed Nomi nog even in de Tula en dat blijft toch wel heel fijn!
Gerelateerde artikelen:

3 gedachten over “DAGBOEKJE #121; WEER THUIS, CONSULTATIEBUREAU EN WINKELEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.