NOMI’S NIEUWSTE SPEELGOED

Toen ik nog zwanger was, wilde Bart al graag een metalen loopauto voor Nomi kopen. Ik vond het nog veel te vroeg, want het zou nog heel lang duren voordat ze er iets mee zou kunnen. Een paar maand geleden zag ik een foto waarbij zo’n loopauto gewoon in de woonkamer stond en ik vond het er zo leuk uitzien, dat ik er eigenlijk ook wel eentje wilde.

Het is een loopauto van het merk Retro Roller en hij kost € 59,95. Hij is er in veel verschillende uitvoeringen en kleuren, je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een brandweerauto of een loopvliegtuig.
Eigenlijk is Nomi er nog veel te klein voor, ze kan namelijk nog niet met haar voeten bij de grond. Maar ze vindt het wel helemaal geweldig om erop te zitten en ze pakt meteen het stuurtje vast. Als ze dan ook nog vooruit geduwd wordt, zit ze heel hard te lachen. Het is dus nu al een succes.
Ik denk dat zo’n loopauto ook een heel leuk cadeau kan zijn voor de eerste of tweede verjaardag van een kindje. Of misschien zelfs als kraamcadeau. 
Wat vind jij ervan? En heeft jouw kindje een loopauto?
Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een webshop.
Gerelateerde artikelen:

– Primark, Mango, Zara en Big Bazar shoplog

– New in

5 gedachten over “NOMI’S NIEUWSTE SPEELGOED

  1. Priscilla schreef:

    Wij hebben zo 1 als kraamkado gehad en staat nu nog voor de sier in zijn slaapkamer want hij is er nog net te klein voor! Maar hij vind het ook geweldig om erop te zitten en als hij voor of achteruit geduwd word

  2. Monique schreef:

    Wij gaven precies deze in het blauw aan een vriendin als kraamcadeau. Ze zijn zo gaaf! Wij hebben een plastic exemplaar voor buiten en binnen heeft Lise een houten loopfiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.