DAGBOEKJE #123; AUTOSTOELTJE, HOUSEWARMING EN NOMI SPAM

Afgelopen week deden we vanalles, maar niet echt hele grote dingen. We kochten een autostoeltje voor Nomi, we hadden in tweede bezichtiging bij het huis waar ik jullie laatst over vertelde, we hadden een housewarming van een vriendin en ik maakte heel veel foto’s van Nomi.

En natuurlijk keken we weer Breaking Bad. Nomi had blijkbaar een mug op haar kamer en nou heeft ze overal bultjes, heel sneu. Gelukkig heeft ze er geen last van.

Nomi kruipt de hele kamer door en regelmatig ligt ze onder de box. Woensdagavond had ze een huilavondje, maar in de Tula vond ze alles prima.

Daarna brachten we haar naar bed, maar daar was ze het niet mee eens. Ik vond het zielig om haar te laten huilen en ik haalde haar weer uit bed. De volgende dag was alles weer goed.

Nomi kreeg een heel leuk setje van Lief! Hij is nu nog iets te groot, maar in de winter kan ze hem vast aan. Donderdagmiddag was Bart wat eerder vrij en we gingen even naar Ikea.

’s Avonds keken we Expeditie Robinson, leuk! Vrijdag werd Nomi heel blij wakker.

Ze zat weer een keer of 10 vast onder de box, doordat ze nog steeds achteruit tijgert. ’s Middags wandelden we een stukje en omdat het best koud was, deed ik Nomi voor het eerst haar winterjas aan.

Zaterdag gingen we even naar Enschede en we kochten alleen pyjama’s voor Nomi. Ook kreeg ik mijn nieuwe batterij voor mijn Galaxy Core binnen die ik bestelde op Gsmbatterij.nl. Nu hoef ik eindelijk mijn telefoon niet meer drie keer op een dag op te laden haha.
Gisteren maakte ik weinig foto’s, maar we gingen naar een housewarming van een vriendin. Nomi vond het niet zo leuk, ik denk dat het iets te druk was voor haar. Daarna aten we bij mijn tante en mijn zusje.
Gerelateerde artikelen:

5 gedachten over “DAGBOEKJE #123; AUTOSTOELTJE, HOUSEWARMING EN NOMI SPAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.