DAGBOEKJE #46

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen, ben ik sinds vorige week zondag verloofd! Afgelopen weekend hebben we het eerst aan onze familie verteld en daarna mocht iedereen het weten. We hebben er echt ontzettende leuke reacties opgehad, ook hier op mijn blog, waarvoor ik jullie wil bedanken!

Links: waarom gaan katten toch altijd in dozen zitten? 
Rechts: mijn verlovingsring!
Bloemen die we kregen van de ouders en oma van mijn vriend.
Links: ik hou van de DM! 
Rechts: en ik hou van appelthee! 
Wii!
Links: op de fiets.
Rechts: zo irritant, die updates..
Links: bloggen.
Rechts: Guusje!
Brr, herfst! Maar stiekem vind ik het wel heel fijn om ’s avonds met een kopje thee onder een dekentje op de bank te zitten. 

34 gedachten over “DAGBOEKJE #46

 1. Demi schreef:

  Ik had nog niet gelezen dat je verloofd was, dus van mij nog van harte gefeliciteerd :)! Wat moet dat moment speciaal geweest zijn en wat gaan jullie nu een bijzondere periode tegemoet. De ring is in ieder geval al heel erg mooi!
  Liefs, Demi

 2. Lies schreef:

  Hele leuke foto's! Waarom katten in dozen gaan snap ik ook nog steeds niet haha. Mijn kat wil ook altijd in een doos kruipen als hij de kans krijgt. Ik neem daarom nu maar telkens een doos mee uit de supermarkt zodat hij erin kan liggen.

 3. Eline schreef:

  Guusje is zo'n mooie poes! Mijn poezen kruipen altijd in dozen, maar muis nog het liefst in een plastieke zak, & owéé als je de kastdeuren laat openstaan, dan zitten ze er binnen enkele seconden in. Gefeliciteerd trouwens ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.