MIJN IDEALE BADKAMER

Nu we op zoek zijn naar een huis, ben ik in mijn hoofd al van alles aan het inrichten en aan het verbouwen. Voor mij (nou ja, voor de meeste vrouwen waarschijnlijk) is de badkamer een belangrijke ruimte. Die moet er dus goed uitzien en daarnaast wil ik ook graag een praktische badkamer.

In het huis waar we laatst gekeken hebben, ziet de badkamer er redelijk goed uit. Waar ik even aan moet wennen is dat de douche geen douchedeur heeft. De douche is dus open en ik vraag me af of de badkamer dan niet erg nat wordt. Verder is de badkamer vrij simpel, het heeft geen bad, geen fijne regendouche (wat ik stiekem al jaren wil).
Op zich lijkt me een bad ook wel heel fijn, vooral met kinderen. Als kind zat ik best vaak in bad namelijk. Aan de andere kant is het ook maar net wat je gewend bent. Ik heb nu al vier jaar geen bad, en ik mis het niet echt.
Qua kleuren vind ik zwart en grijs heel gaaf in de badkamer. Een huis waar we een tijdje geleden hebben gekeken, had echt een mooie badkamer. Donkergrijze tegels op de vloer en de wanden waren gewoon wit. Helaas was de rest van het huis niet zo mooi, dus het werd niks.
Mocht het huis waar we nu mee bezig zijn wat worden, dan laten we de badkamer voorlopig zoals hij is. Misschien pakken we de badkamer in de toekomst wel aan en zetten we er bijvoorbeeld een leuk badkamermeubel van Maxaro in.
Als we een ander huis gaan kopen, waarvan de badkamer niet mooi is, ga ik het natuurlijk helemaal maken zoals ik het wil. Als de ruimte er voor is, zou ik gaan voor een bad én een douche. Natuurlijk wil ik ook graag een grote spiegel en genoeg ruimte om al mijn spulletjes neer te zetten.
Hoe ziet jouw ideale badkamer eruit?
Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf.
Gerelateerde artikelen:

4 gedachten over “MIJN IDEALE BADKAMER

  1. Annette schreef:

    Een bad is met kleine kinderen wel heel erg praktisch (als ze weer eens vies ,zanderig,) thuis komen van het kinderdagverblijf. Je kunt ze dan in bad uitkleden (geloof me alles broekzakken etc zitten vol hahaha) en daarna gelijk in bad schoon worden. Maar het is denk ik maar net wat je gewend bent. Kindertjes houden vaak niet van de sproeier van een douche vandaar dat ze bad vaak fijner vinden.

  2. Suzanne schreef:

    Je kunt ook een soort speciale ''zwembadjes'' kopen die je in de douche neer kan zetten. Deze hoef je niet op te blazen en zijn voorzien van een stop aan de onderkant zodat het water makkelijk wegloopt. Misschien een idee? 🙂

  3. Channah schreef:

    Mijn ideale badkamer is groot, heeft een bad, 2 wasbakken, het liefst van die ronde kommen als wasbak, spiegelverwarming zodat de spiegel nooit beslaat, en gewoon echt een soort wellness badkamer, dat je meteen lekker ontspannen bent zodra je de badkamer in loopt. Haha, wat een eisen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.