MIJN HAAT-LIEFDEVERHOUDING MET FIETSEN

Toen ik op de middelbare school zat, moest ik iedere dag 10 kilometer heen, en 10 kilometer terug fietsen. Volgens mij heb ik dat 1 dag leuk gevonden, daarna was ik het al zat. Dat verplichte fietsen vond ik niks en als er 2 druppels water uit de lucht vielen, vroeg ik mijn ouders of ze me wilden brengen. Toen ik niet meer elke dag hoefde te fietsen, begon ik het steeds leuker te vinden.

Bij mijn ouders woonde ik een eindje buitenaf. Daardoor fietste ik sowieso niet zo vaak. Toen ik ging samenwonen met Bart, was het maar een paar minuutjes fietsen naar de stad. Vanaf dat moment fietste ik steeds vaker, ik ging bijvoorbeeld regelmatig op de fiets boodschappen doen.

In mijn lijstje met dingen die ik dit jaar graag wil doen, schreef ik al dat ik met Nomi wilde gaan fietsen. Nou moet ik bekennen dat ik dat nog steeds niet heb gedaan. Bart wel, hij fietst regelmatig een stukje met haar. Hij heeft dus een fietszitje op zijn fiets, en ik niet. Ik heb ook geen ding waaraan ik het kan bevestigen, dus daar moet ik binnenkort maar eens naar op zoek. Nomi vindt het fietsen echt heel leuk, dus dat wil ik ook zeker een keertje met haar gaan doen!

Het moet wel lukken om dat dit jaar nog te gaan doen, en dan kan ik dat ook afstrepen van mijn lijstje.

Fiets jij vaak? En heb jij een goede fiets? Als je dat niet hebt, kun je misschien eens kijken naar een omafiets in de maat 26 inch en daarbij zou ik zeker een goed fietsslot kopen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf.

5 gedachten over “MIJN HAAT-LIEFDEVERHOUDING MET FIETSEN

 1. Saskia schreef:

  Ik fiets enorm veel. Ik woon in de stad, dus dan is fietsen handiger en sneller. In mijn fietstassen kan ik boodschappen kwijt. En fietsen vind ik heerlijk, ik ben buiten en sportief bezig.

 2. Linda schreef:

  Ik fietste altijd heel veel. Zelf tot een week voor de bevalling nog, al paste dat nog maar met moeite. Sindsdien bijna niet meer ivm bekkenproblemen en omdat Elaiza te klein was. Nu is ze oud genoeg en dus gisteren een goede (tweedehands) fiets gekocht.
  Linda onlangs geplaatst…Moederfiets gekochtMy Profile

 3. Kapper Amersfoort schreef:

  Ik hou van deze omafietsen. Vooral die op het plaatje is erg mooi. Ik zou hem direct wel willen kopen, deze fietsen blijven leuk hoe oud ze ook zijn. Ik vind ze zelfs mooier worden als ze er wat ouder / gebruikter uit zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.